Ντόρα Μπακογιάννη: O αγώνας συνεχίζεται

Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2002 22:38
UPD:22:39

A- A A+

«Πιστεύω ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί. Σήμερα η νύχτα είναι πολύ μεγάλη. Θα περιμένουμε τα τελικά αποτελέσματα», δήλωσε η υποψήφια δήμαρχος Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία έφθασε στο Σύνταγμα στις 21:30.

H κ. Μπακογιάννη ευχαρίστησε όλες και όλους τους Αθηναίους «για την πολύ μεγάλη τιμή που της έκαναν» και γι' αυτό το τρομερό ποσοστό, όπως είπε, που της δίνουν.

Οταν της ζητήθηκε από τους δημοσιογράφους να κάνει κάποια τελική εκτίμηση, απάντησε ότι είναι νωρίς ακόμη. Πρόσθεσε, όμως, ότι πιστεύει πως νικητής είναι αυτός που έχει την εμπιστοσύνη αυτού του τρομακτικού ποσοστού των Αθηναίων.

Αντιλαμβάνεστε, είπε η κυρία Μπακογιάννη, ότι τα ποσοστά έτσι όπως εμφανίζονται, είναι πολύ τιμητικά. Η ευθύνη μας είναι πολύ μεγάλη και ξέρουμε ότι μας περιμένει πολλή δουλειά, πρόσθεσε.

Είχα δηλώσει, είπε η κ. Μπακογιάννη, πως η εκλογή θα εξελιχθεί σε δύο γύρους και πρόσθεσε ότι τα αποτελέσματα μέχρι τώρα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Τόνισε επίσης ότι αυτά τα αποτελέσματα δεν συγκρίνονται με το 1998 και επανέλαβε το πόσο θετικό είναι το αποτέλεσμα, σημειώνοντας ότι το μεγάλο βήμα έγινε. Πάντως, η κυρία Μπακογιάννη αναμένεται να κάνει την τελική της δήλωση όταν βγούν και τα τελικά αποτελέσματα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή