Sauber: Παρουσίαση του νέου μονοθέσιου

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2010 20:03
A- A A+

Την παρουσίαση του νέου μονοθεσίου της πραγματοποίησε σήμερα η Sauber στην πίστα Ρικάρντο Τόρμο της Βαλένθια. Το νέο «όπλο» της ελβετικής ομάδας είναι χωρίς χορηγούς.

Έπειτα από όσα πέρασε η Sauber, με την αποχώρηση της BMW και την επιστροφή της ως ομάδα του Πίτερ Ζάουμπερ, παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο, με το οποίο θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα του 2010. Η παρουσίαση αυτού έγινε στην πίστα Ρικάρντο Τόρμο, όπου αύριο θα ξεκινήσουν οι πρώτες δοκιμές εξέλιξης ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Το νέο «όπλο» της ελβετικής ομάδας είναι η C29, στην οποία κυριαρχεί το άσπρο χρώμα, ενώ υπάρχει και το μπλε.

Βέβαια, υπάρχουν αρκετές διαφορές με το περσινό μονοθέσιο, ειδικά στο μπροστινό μέρος, ενώ το αξιοσημείωτο είναι ότι δεν υπάρχει ούτε ένας χορηγός! Στο πλαίσιο της αποκάλυψης του νέου μονοθεσίου μίλησαν ο Πίτερ Ζάουμπερ και οι δυο οδηγοί της ομάδας, Πέντρο ντε λα Ρόσα και Καμούι Κομπαγιάσι. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν. «Οι τελευταίοι μήνες ήταν πολύ έντονοι για εμάς. Αρχικά είχαμε μια μάχη να εξασφαλίσουμε την επιβίωση της ομάδας και έπειτα να εστιάσουμε στο να προετοιμάσουμε ένα δυνατό σετάπ για το μέλλον.

Οι προετοιμασίες του μονοθεσίου του 2010 συνεχίζονται αδιάκοπα και σύμφωνα με τον προγραμματισμό από την άνοιξη του 2009, παρά την αναστάτωση», είπε ο Ζάουμπερ, που μίλησε και για τους οδηγούς. «Ο Πέντρο Ντε λα Ρόσα εργάζονταν σε πολύ υψηλό επίπεδο για πάρα πολλά χρόνια και μπορούμε να επωφεληθούμε από αυτό. Επίσης και ο νεαρός Καμούι έχει να μας προσφέρει πολλά, καθώς πέρυσι εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του».

Από τη μεριά του ο Πέντρο ντε λα Ρόσα νιώθει έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του. «Μπορώ ξανά να αισθανθώ πιλότος. Μου έχει λείψει ο ανταγωνισμός ενός αγώνα. Την ίδια στιγμή έχω αποκτήσει γνώση για τα τεχνολογικά θέματα και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου». Τέλος, ο Καμούι Κομπαγιάσι δε θέλει να απογοητεύσει τον Ζάουμπερ. «Είμαι πολύ υπερήφανος που ο Πίτερ Ζάουμπερ έδειξε τόση πίστη σε μένα και είμαι αποφασισμένος να μην τον απογοητεύσω. Στόχος μου είναι να γίνει υπερήφανος για μένα».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις