Συνάντηση Δ. Δρούτσα - Χ. Κλίντον αύριο στην Ουάσινγκτον

Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2010 12:12
A- A A+

Στην Ουάσινγκτον μεταβαίνει σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Δρούτσας, όπου αύριο θα έχει συναντήσεις με την υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, και τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Τζέιμς Στάινμπεργκ.

Κατά την παραμονή του στην Ουάσιγκτον, ο κ. Δρούτσας θα συναντηθεί επίσης με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων, Χάουαρντ Μπέρμαν, και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ελσίνκι, Γερουσιαστή Μπέντζαμιν Κάρντιν, ενώ το απόγευμα της Τρίτης 2 Φεβρουαρίου θα συμμετάσχει σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης στο Brookings Institute.

Την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών θα πραγματοποιήσει συναντήσεις στην έδρα του ΟΗΕ στη Ν. Υόρκη και στη συνέχεια ομιλία στο Columbia University.

Την Πέμπτη 4 του μηνός θα συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν, με τον οποίο θα συζητήσει, μεταξύ άλλων, τις εξελίξεις στο Κυπριακό μετά και την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, καθώς και το θέμα της ονομασίας της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή