Π. Γιαννάκης: Ακόμα ένα... βήμα

Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2010 13:46
A- A A+

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ την Κίμκι (3/2, 9.00μ.μ, Novasports), στο πλαίσιο του Top-16 της Ευρωλίγκα, με τον Παναγιώτη Γιαννάκη να φιλοδοξεί να γίνει ακόμα ένα... βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Παναγιώτης Γιαννάκης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, για την επικείμενη εντός έδρας αναμέτρηση με την ρωσική ομάδα, η οποία θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Top-16, τόνισε: «Μπορεί η Κίμκι να συμμετέχει για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα, αλλά ο προπονητής και αρκετοί παίκτες της διαθέτουν μεγάλη εμπειρία από τη διοργάνωση. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που μέχρι στιγμής παίζει καλύτερα εντός παρά εκτός έδρας, αλλά εμείς ούτως ή άλλως θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το δεύτερο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά και είμαστε έτοιμοι γι’αυτό. Κλειδί για τον αγώνα είναι ο έλεγχος του ρυθμού, συνεπώς πρέπει να ακολουθήσουμε το αγωνιστικό μας πλάνο, διατηρώντας τη συγκέντρωση και τον προσανατολισμό μας».

Απο την πλευρά του ο διεθνής Κροάτης πάουερ-φόργουορντ/σέντερ, Νίκολα Βούιτσιτς, σημείωσε: «Θα πρέπει να κάνουμε ό,τι χρειάζεται σε ένα εντός έδρας παιχνίδι: να κυριαρχήσουμε από το πρώτο λεπτό μέσω της άμυνάς μας, η οποία θα μας δώσει τη δυνατότητα να πετύχουμε εύκολα καλάθια. Η άμυνα αποτελεί και πάλι προτεραιότητά μας.

Θεωρώ την Κίμκι πολύ επικίνδυνη ομάδα, που μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα σε κάθε αντίπαλο, ιδιαίτερα αν αυτός δεν είναι προσεκτικός. Η μεγάλη μας νίκη επί της Κάχα Λαμποράλ ανήκει ήδη στο παρελθόν και θα κρατήσει τη σημασία της μόνο αν νικήσουμε και την Κίμκι».

www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις