Αλ. Παπαρήγα: Καμία συναίνεση σε αντιλαϊκά μέτρα

Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2010 17:08
UPD:18:06
A- A A+

«Δεν είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε τη συναίνεσή μας και να στηρίξουμε τα αντιλαϊκά, αντεργατικά, αντιαγροτικά μετρα, στο όνομα της κρίσης και προς εξυπηρέστηση της κερδοφορίας του κεφαλαιου και της συνακόλουθης κερδοσκοπίας», δήλωσε η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, μετά τη συνάντησή της με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η κ. Παπαρήγα υποστήριξε ότι στόχος όλων αυτών των πιέσεων είναι να ληφθούν πιο αντιλαϊκά μέτρα, σημειώνοντας πως το χειρότερο είναι ότι γίνεται μια προσπάθεια να μετατραπεί ο λαός σε έναν λαό ηττημένο, απογοητευμένο και φοβισμένο, ώστε να δεχθεί ασυζητητί τα μέτρα που έρχονται.

Α. Παπαρήγα: Καμία συναίνεση σε αντιλαϊκά μέτρα

Ακούστε τη δήλωση της Α. Παπαρήγα

«Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να συνειδητοποιήσει ο λαός ότι έχει δύναμη και με ψηλά το κεφάλι να οργανώσει την αντεπίθεσή του», πρόσθεσε, καλώντας σε ενιαίο μέτωπο στις 10 του Φλεβάρη απέναντι, όπως ανέφερε, στο ενιαίο μέτωπο της πλουτοκρατίας.

Σε ό,τι αφορά τη συζήτηση για συναίνεση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων, η κ. Παπαρήγα επεσήμανε ότι συναίνεση υπάρχει, καθώς η ΝΔ είναι συναινετική προς την ουσία των μέτρων, ο κ. Καρατζαφέρης επίσης, καθώς λέει νυν υπέρ πάντων αντιλαϊκά μετρα και επίσης υπάρχουν και φωνές θεσμολαγνείας, ότι, δηλαδη, με τη βελτίωση των θεσμών μπορεί να ξεπεραστεί η κρίση.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή