Αλ. Τσίπρας: Καμία συναίνεση σε ένα νεοφιλελεύθερο σχέδιο εξόδου από την κρίση

Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2010 19:06
UPD:19:37
A- A A+

Ο μόνος λόγος που έγιναν αυτές οι συναντήσεις ήταν για να δραματοποιηθεί η ανακοίνωση σκληρών και αντιλαϊκών μέτρων, δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μετά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό για την οικονομία.

Υπογράμμισε δε πως «συναίνεση σε αυτή την πολιτική η κυβέρνηση μπορεί να έχει μόνο από τη Δεξιά, από τον κ. Σαμαρά και από τον κ. Καρατζαφέρη». «Δεν μπορεί να υπάρξει συναίνεση σε ένα σχέδιο εξόδου από την κρίση το οποίο είναι νεοφιλελεύθερο», πρόσθεσε.

Α. Τσίπρας: Εχουν αποφασιστεί σκληρά και αντιλαϊκά μέτρα

Α. Τσίπρας: Εχουν αποφασιστεί σκληρά και αντιλαϊκά μέτρα

Αναφέρθηκε ακόμη στις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι είναι ανάγκη να αυξηθούν οι δημόσιες επενδύσεις, να στηριχθεί η απασχόληση, οι χαμηλόμισθοι και οι χαμηλοσυνταξιούχοι και παράλληλα να αναζητηθούν συμμαχίες στον ευρωπαϊκό νότο με στόχο την έκδοση ευρωομολόγου.

Αναφερόμενος στις θέσεις του Πρωθυπουργού, δήλωσε είπε ότι ο κ. Παπανδρέου του έδωσε την εικόνα ότι κατανοεί τις θέσεις του, αλλά, πρόσθεσε, είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στο πρόγραμμα που έχει εξαγγείλει.

«Εκφράσαμε στον πρωθυπουργό την πεποίθηση ότι οι λαϊκές αντιστάσεις σε αυτά τα μέτρα που είναι αποφασισμένος να λάβει είναι αντίρροπες κινήσεις στις πιέσεις που δεχόμαστε από την ΕΕ», ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι το κόμμα του θα πρωτοστατήσει στις προσπάθειες αντιστάσεων του ελληνικού λαού.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή