Η ατζέντα της ημέρας

Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2010 05:48
UPD:10:07
A- A A+

* Στις ΗΠΑ βρίσκεται σήμερα τρίτη μέρα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας ο οποίος θα έχει συναντήσει στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια θα μιλήσει σε εκδήλωση του Columbia University.

* Συνέρχεται σήμερα η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος της 153ης Συνοδικής Περιόδου, για να ασχοληθεί με θέματα ημερήσιας διάταξης.

* Στο πλαίσιο καθαρισμού και απολύμανσης πλατειών και πεζοδρόμων του Δήμου Πειραιά το πρόγραμμα σήμερα περιλαμβάνει τον Τομέα Β2’, ήτοι: Πλατεία Αλεξάνδρας (περιμετρικά του 28ου Δημ. Σχολείου), Γρ. Λαμπράκη (μπροστά στον Προμηθέα), Βούλγαρη (Λαϊκή Πέμπτης μεσημέρι).

* Στις 9 π.μ. επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Ιερά Μονή Προφήτη Ιωήλ Καλαμάτας.

* Στις 10 π.μ. περιήγηση του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στον αρχαιολογικό χώρο Αρχαίας Μεσσήνης.

* Στις 10 το πρωΐ ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, θα δεχθεί τους νέους επιτελείς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με επικεφαλής τον αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Κεσαπίδη, γενικό επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος.

* Στις 10:30 το πρωΐ στην Ολομέλεια της Βουλής η ψηφοφορία για την επανεκλογή του Κάρολου Παπούλια στην προεδρία της Δημοκρατίας.

* Στις 11 π.μ. στη Νομαρχία Ηρακλείου Κρήτης υπογράφεται η σύμβαση για την ολοκλήρων των μελετών του συνδετήριου άξονα των δρόμων Ηράκλειο-Βιάννος και Χουδέτσι-Πύργος και του οδικού τμήματος Πραιτόρια-Πύργος.

* Στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της ΓΣΕΒΕΕ η δεύτερη συνάντηση των κοινωνικών εταίρων – ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, ΣΕΒ και ΓΣΕΕ – μετά την έναρξη των διαπραγματεύσεων για την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

* Στις 12 το μεσημέρι στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης η καθιερωμένη συνάντηση του δημάρχου Βασίλη Παπαγεωργόπουλου με τους δημοσιογράφους.

* Στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Divani Caravel» συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία του 14ου Τακτικού Συνεδρίου της Ενωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας (ΕΝΑΕ).

* Στις 12 το μεσημέρι στο φουαγιέ του κτιρίου της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, συνέντευξη Τύπου του Κρατικιού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος για την παρουσίαση της παράστασης: «Η Ισαβέλλα, τρεις καραβέλες κι ένας παραμυθάς» του Ντάριο Φο.

* Στις 12 το μεσημέρι στον κινηματογράφο IDEAL η δημοσιογραφική προβολή της ελληνικής ταινίας «Το Βουνό Μπροστά» σε σκηνοθεσία Βασίλη Ντούρου. Η ταινία θα προβάλλεται από τις 11 Φεβρουαρίου στο Cine Φιλίπ στην Κυψέλη.

* Στις 2:30 μ.μ. στο Μέγαρο Μαξίμου συνάντηση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

* Στις 4 μ.μ. αναχώρηση του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου για την Αθήνα.

* Στις 5 μ.μ. συνεδριάζει ο Κοινοβουλευτικός Τομέας Εργασίας (ΚΤΕ) Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης του ΠΑΣΟΚ με θέμα: «Ενημέρωση από τον διοικητή του ΟΑΕΔ, Ηλία Κικίλια».

* Στις 6 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων «Zorbas» στην είσοδο του Περάματος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ενιαίου ΚΑΠΗ Δήμου Περάματος και ο αποκριάτικος χορός.

* Στις 6:30 μ.μ. στο Δημαρχείο Αμαρουσίου ειδική ενημερωτική εκδήλωση για την κυκλοφοριακή μελέτη της οδού Βύρωνος στους κατοίκους.

* Στις 7 μ.μ. ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας θα μεταβεί στην Ακαδημία Αθηνών για να παραστεί στην έκτακτη δημόσια συνεδρία της για να παρακολουθήσει την ομιλία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου με θέμα: «Ο ρόλος της Ορθοδόξου Εκκλησίας εις την αντιμετώπισιν της Παγκοσμίου Οικολογικής Κρίσεως».

* Στις 7 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο «Νικόλαος Γερμανός» (Περίπτερο 8) στη Θεσσαλονίκη, εγκαινιάζεται από την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κατερίνα Μπατζελή η 23η Διεθνής Εκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων AGROTICA.

* Στις 8 μ.μ. εκδήλωση-συζήτηση με τίτλο «Ελεύθερο Λογισμικό» διοργανώνει η Πολιτική Κίνηση των Οικολόγων Πρασίνων Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Ενωση Ελλήνων Χρηστών και Φίλων Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (ΕΛ/ΛΑΚ) στο πλαίσιο του θεσμού «Οικοτετάρτη».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή