Γ. Παπανδρέου: Ευρύτατη συναίνεση και απέναντι στην κρίση

Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρωθυπουργός για να συγχαρεί τον Κάρολο Παπούλια
Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2010 12:49
UPD:13:35
A- A A+

Στην ευρύτατη συναίνεση που συγκέντρωσε ο Κάρολος Παπούλιας για την επανεκλογή του στάθηκε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, ο οποίος επισκέφθηκε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο για τον συγχαρεί.

«Κύριε Πρόεδρε, συγχαρητήρια θερμά, με όλη την αγάπη. Τιμήσατε με τον καλύτερο τρόπο το αξίωμα αυτό και υπάρχει ευρύτατη συναίνεση, όπως βλέπετε, στο πρόσωπό σας», ανέφερε ο πρωθυπουργός στη συνομιλία του με τον κ. Παπούλια.

Διάλογος Κ. Παπούλια - Γ. Παπανδρέου

Διάλογος Κ. Παπούλια - Γ. Παπανδρέου

Παράλληλα, εξέφρασε τη βεβαιότητα η ίδια συναίνεση διαμορφώνεται και για την αντιμετώπιση της κρίσης που περνάει η χώρα:

«Είμαι σίγουρος ότι μπροστά και στις εθνικές κρίσεις, διότι περνάει μια μεγάλη περιπέτεια η χώρα, διαμορφώνεται μια ευρύτατη συναίνεση και στον ελληνικό λαό, για να στηριχθούν οι πολιτικές που χρειάζονται για να πάμε μπροστά», τόνισε ο κ. Παπανδρέου και πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη χαρά για όλους μας η σημερινή μέρα και καλή σας επιτυχία».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την πρόταση και τη στήριξη, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη χθεσινή συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας Γ. Βέστερβέλε.

«Πράγματι», απάντησε ο πρωθυπουργός. «Ήταν πολύ υποστηρικτικός στην προσπάθειά μας και νομίζουμε ότι είναι σημαντικό ότι η Γερμανία βλέπει θετικά αυτά που κάνουμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή