Αλ. Τσίπρας: Κοινωνικά άδικα και εξοντωτικά τα μέτρα

Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2010 15:05
UPD:15:48
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ICON PRES/ ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

A- A A+

«Κοινωνικά άδικα, εξοντωτικά για τους εργαζόμενους και αναποτελεσματικά» χαρακτήρισε τα συμπληρωματικά μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μετά από συνάντηση που είχε με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ.

«Μας καλεί σε έναν κύκλο μεγάλων θυσιών χωρίς αντίκρισμα, σπρώχνει την ελληνική κοινωνία σε ένα βαθύ τέλμα», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο κ. Τσίπρας εκτίμησε ακόμα ότι «η μείωση των αποδοχών των δημοσίων υπαλλήλων θα ανοίξει την όρεξη και για μείωση των αποδοχών στον ιδιωτικό τομέα».

Α. Τσίπρας: Ο Πρωθυπουργός εξαπάτησε τον ελληνικό λαό

Α. Τσίπρας: Ο Πρωθυπουργός εξαπάτησε τον ελληνικό λαό

Αναφερόμενος στην αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, έκανε λόγο για «μια βαθιά αντικοινωνική και απάνθρωπη μεθόδευση». Επιπλέον κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι εξαπάτησε το λαό καθώς «εφαρμόζει μια πολιτική ριζικά αντίθετη από αυτήν που εξήγγειλε προεκλογικά».

«Εξαπάτησε τον ελληνικό λαό, εξαγγέλλοντας ένα εναλλακτικό πολιτικό σχέδιο απ΄ αυτό που εφήρμοζε η κυβέρνηση της Ν.Δ. Και σήμερα, μεταφράζει τη λαϊκή εντολή, να προχωρήσει σ΄ένα εναλλακτικό πολιτικό σχέδιο, σε εντολή δημιουργίας ενός μεγάλου συντηρητικού συνασπισμού, με τη συναίνεση και συνενοχή της Ν.Δ. και του ΛΑ.Ο.Σ», δήλωσε χαρακτηστικά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή