ΛΑΟΣ: O Πρωθυπουργός επιμένει ότι θα αντιμετωπίσουμε τον εχθρό με σφεντόνες

Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2010 19:11
A- A A+

Ανεπαρκή χαρακτήρισε τα μέτρα, τα οποία εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός για την οικονομία, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ειδικότερα, μιλώντας σήμερα στο ρ/σ Flash ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε ότι είναι λίγα τα μέτρα αυτά, είναι ανεπαρκή και εκτίμησε ότι έχουμε μια σκληρή μάχη απέναντί μας και ο κ. Παπανδρέου επιμένει ότι θα αντιμετωπίσουμε τον εχθρό με σφεντόνες.

«Εγώ του λέω, δεν αρκούν οι σφεντόνες, χρειάζονται μέτρα διαφορετικά. Δηλαδή, αυτά τα μέτρα κατατείνουν σε ένα ποσοστό, όχι επαρκές, να μειώσουν το έλλειμμα, που είναι και το ζητούμενο από τους εταίρους», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, υποστηρίζοντας ότι η ανάπτυξη είναι εκείνη η οποία θα φέρει τους πόρους για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε.

Αναφερόμενος στις σχέσεις του κόμματός του με τη ΝΔ, σημείωσε ότι έχει μετακομίσει σε μια μονοκατοικία δίπλα στη ΝΔ, αλλά -όπως είπε- δεν έχει καθόλου ησυχία.

«Φασαρία, τεντζερέδια, ο ένας πετάει στον άλλον κουζινικά, θόρυβος, φωνές…, δεν μπορούμε να κλείσουμε μάτι», ανέφερε.

Για τη κ. Ντόρα Μπακογιάννη και το μέλλον της στη ΝΔ δήλωσε: «Είναι τριπολικό εκεί: Είναι οι σαμαρικοί, οι μουτζαχεντίν του Σαμαρά, είναι οι καραμανλικοί, οι οποίοι είναι δυσαρεστημένοι και είναι και οι μητσοτακικοί, οι οποίοι βεβαίως έχουν τη δική τους απόσταση. Τώρα πώς θα μπορέσει να τα βγάλει πέρα ο Αντώνης ο Σαμαράς, η ψυχή του το ξέρει».

Τέλος, «χειροβομβίδα χωρίς περόνη» χαρακτήρισε την κατάσταση που κληροδότησε η κυβέρνηση Καραμανλή στο ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή