ΗΠΑ: Στις αρχές θα παραδοθεί ο γιατρός του Μάικλ Τζάκσον

Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2010 20:14
A- A A+

Στις αρχές του Λος ¶ντζελες αναμένεται να παραδοθεί ο γιατρός του Μάικλ Τζάκσον, Δρ. Κόνραντ Μάρεϊ, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του δικηγόρου του, καθώς θα κατηγορηθεί για το θάνατο του ποπ σταρ στις 25 Ιουνίου από υπερβολική δόση φαρμάκων.

«Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με το γραφείο του εισαγγελέα για την παράδοση του Δρ. Μάρεϊ. Οι λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμη συμφωνηθεί από τα δύο μέρη» ανέφερε σε ανακοίνωση του ο δικηγόρος Κόνραντ Μάρεϊ, Εντ Τσέρνοφ.

Οι φήμες για την πιθανή παράδοση του γιατρού του Μάικλ Τζάκσον άρχισαν να διαδίδονται από την άφιξη του στο Λος ¶ντζελες στις αρχές της εβδομάδας.

Χθες, Τετάρτη, ο Εντ Τσέρνοφ δήλωσε ότι ο πελάτης βρίσκεται στο Λος ¶ντζελες και είναι έτοιμος να παραδοθεί στις αρχές, εφόσον ξεκινήσει η ποινική διαδικασία.

«Δεν έχω καμία συγκεκριμένη πληροφορία που να με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι θα μπορούσαν να του απαγγελθούν κατηγορίες αυτή την εβδομάδα. Αλλά αν αυτό συμβεί, μάς έχει πει ξεκάθαρα ότι είναι έτοιμος να πάει» σημείωσε χθες ο δικηγόρος του Κόνραντ Μάρεϊ.

Πηγές: ΑΠΕ - ΜΠΕ, Γαλλ. Πρακτορείο

Προτεινόμενα για εσάς