Χειμερινοί Ολυμπιακοί: Αναχωρεί αύριο η ελληνική αποστολή

Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2010 16:38
A- A A+

Το πρωί της Κυριακής θα «πετάξουν» για τον Καναδά οι Έλληνες αθλητές που θα μας εκπροσωπήσουν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Βανκούβερ. Από 17 άτομα αποτελείται η αποστολή.

Την ελληνική ομάδα συνθέτουν οι Βασίλης Δημητριάδης (Γιγαντ. Τεχνική Κατάβαση), Λευτέρης Φάφαλης (Δρόμος Αντοχής), Θανάσης Τσακίρης (Δίαθλο), Μαρία Ντάνου (Δρόμος Αντοχής), Παναγιώτα Τσακίρη (Δίαθλο), Σοφία Ράλλη (Σλάλομ, Γιγαντ. Τεχν. Κατάβαση), Στέφανος Αλέξιος Τσιμικάλης (Αλπικό Σκι).

Στην αναχώρηση της εθνικής δεν θα είναι ο Λευτέρης Φάφαλης, ο οποίος βρισκόταν για αγώνες στο εξωτερικό και θα ταξιδέψει μόνος του για το Βανκούβερ.

Τους πρωταθλητές μας συνοδεύουν οι Βασίλης Κατσώρας (Αρχηγός Αποστολής), Δημοσθένης Γυρούσης (Συνοδός), Γεώργιος Σμυρναίος (Συνοδός), Σπυριδούλα Στάμου (Συνοδός), Τιμολέων Τσουρέκας (Προπονητής), Αλεξάντερ Μίσκοβιτς (Προπονητής), Χρόνης Δρούγιας (Ιατρός), Μαρία Λιακοπούλου (Υπάλληλος ΕΟΕ), Στράτος Καρέτος (Τεχνικός Σύμβουλος ΕΟΕ).

«Κάθε θέση κάτω από την 30άδα σε αγωνίσματα που συμμετέχουν 100-120 αθλητές, για μας θα ισοδυναμεί με μετάλλιο. Αλλά το μετάλλιο που ήδη έχουμε κατακτήσει είναι αυτό του καθαρού αθλητισμού, χωρίς ουσίες, χωρίς ντόπινγκ και με πολύ σεβασμό σ΄αυτό που μας ζήτησε η πατρίδα να κάνουμε», σχολίασε ο αρχηγός της αποστολής, Βασίλης Κατσώρας, αναφερόμενος στους στόχους της ελληνικής ομάδας.

www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις