Σούπερ Λίγκα: Ατρόμητος - Πανιώνιος 1 - 0

Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου 2010 17:05
A- A A+

«Χόρευε» στην βροχή ο Ατρόμητος, ο οποίος έσπασε την αρνητική παράδοση και κέρδισε με 1-0 τον Πανιώνιο χτυπώντας την πόρτα των πλέι-οφ! Δίκαια παράπονα για την διαιτησία από τους φιλοξενούμενους.

Τέσσερις σερί ήττες μετρούσε στο Περιστέρι από τον Πανιώνιο ο Ατρόμητος, ο οποίος «έσπασε» αυτήν την αρνητική παράδοση καθώς επικράτησε με 1-0 κάτω από καταρρακτώδη βροχή!

Ο Μπρίτο στο 55' έδωσε το τρίποντο στους Περιστεριώτες, οι οποίοι ήταν καλύτεροι και πήραν παράλληλα και την ρεβάνς για την ήττα πριν δύο χρόνια που είχε φέρει τον υποβιβασμό. Δίκαια, πάντως, τα παράπονα του Πανιωνίου καθώς πριν την φάση του γκολ υπήρξε λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ στον Εστογιανόφ που έβγαινε μόνος απέναντι από τον Μιχαηλίδη.

Ο Γιώργος Δώνης παρέταξε την ομάδα του με ένα 4-4-2, έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Μιχαηλίδη, στο δεξί άκρο της άμυνας τον Νάστο και στο αριστερό τον Μελισσά, ενώ το κεντρικό δίδυμο αποτελούσαν οι Ολιβέιρα και Μπαζίνσκι. Κεντρικά χαφ ήταν οι Νεμπεγλέρας και Σαρμιέντο, στα άκρα έπαιζαν οι Μπρίτο (δεξιά) και Φαβάλι αριστερά με σαφείς επιθετικές αρμοδιότητες, ενώ μπροστά εναλλάσσονταν οι Περόνε και Αναστάκος.

Από την μεριά του, ο ο Παράσχος κατέβασε τον Πανιώνιο με 4-2-3-1, δίνοντας φανέλα βασικού στον τερματοφύλακα Ανδριόλα, βάζοντας δεξιά της άμυνας τον Γιόνσον στο ντεμπούτο του και αριστερά τον Κοντοέ ενώ κεντρικοί αμυντικοί ήταν οι Σιόβας και Λάτκα. Αμυντικά χαφ ήταν οι Όμο και Νικολάου, με τον Κύπριο να έχει εντολές να βοηθά πολύ στην οργάνωση του παιχνιδιού, αριστερά έπαιζε ο Ριέρα, δεξιά ο Εστογιανόφ, ενώ σε ελεύθερο ρόλο ήταν ο Κουμορτζί. Μοναδικός κλασικός προωθημένος ήταν ο Μπάλαμπαν.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις