Βόλει: Παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού ο Κρίστιανσον

Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2010 13:03
A- A A+

Παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού στο βόλεϊ αποτελεί και επισήμως ο Αντρες Κρίστιανσον. Οπως ανακοίνωσαν οι «ερυθρόλευκοι» αντικαταστάτης του είναι ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Γιάννης Καλμαζίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ ανδρών, Αντερς Κρίστιανσον υπέβαλε την παραίτησή του, για σοβαρούς προσωπικούς λόγους, η οποία έγινε αποδεκτή.

Την τεχνική ηγεσία της ομάδας ανέλαβε ο Γιάννης Καλμαζίδης.

Η παραίτηση του Κρίστιανσον έρχεται παραμονές του κρίσιμου αγώνα με την Ζενίτ Καζάν στο Ρέντη για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η απόφαση παραίτησης ήρθε ήττα από τον ΠΑΟΚ αλλά και τα επικριτικά σχόλια που έκαναν παράγοντες του Ολυμπιακού για την κακή αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζουν οι «ερυθρόλευκοι» το τελευταίο διάστημα.

Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό ο Κρίστιανσον βίωνε κλίμα πίεσης και έντονης δυσαρέσκειας από πολλούς μέσα στον Ολυμπιακό οι οποίοι του επέρριπταν ευθύνες σε μια σειρά από ζητήματα που αφορούν όχι μόνο την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, αλλά και επιλογών στον σχεδιασμό που έγινε το καλοκαίρι.

Μάλιστα, μπροστά στο ενδεχόμενο της μείωσης του αριθμού των ξένων επανήλθε η συζήτηση για τις περιπτώσεις των Βασίλη Κουρνέτα, Κώστα Χριστοφιδέλη και Αχιλλέα Παπαδημητρίου που ουσιαστικά αναγκάστηκαν να φύγουν από τον Ολυμπιακό επειδή δεν τους υπολόγιζε ο Κρίστιανσον. Όμως, ο Κουρνέτας βγάζει… μάτια στην Ρωσία με την Λοκομοτίβ Μπελογκόριε (μετά τις Διναμό Μόσχας, Εκατερίνμπουρκ και Καζάν νίκησε εκτός έδρας 3-0 και την Ισκρα Οντιτσόβο), ενώ οι άλλοι δύο ηγούνται του Παναθηναϊκού που διακρίνεται με τρεις ξένους σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Κρίστιανσον θίχτηκε από τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, ακολούθησε η ήττα από την ΕΑΠ και η χαριστική βολή ήρθε τελικά από τον ΠΑΟΚ το Σάββατο στην Πυλαία.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις