Αλ. Παπαρήγα: Φράγμα στα μέτρα, γιατί του χρόνου θα έρθουν χειρότερα

Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2010 11:22
UPD:11:58

«Μην δίνετε δεκάρα σε αυτά που σας λένε. Για τη σωτηρία των τραπεζιτών, των βιομηχάνων, των μεγαλοεμπόρων ενδιαφέρονται», δήλωσε η γ.γ. του ΚΚΕ.

A- A A+

«Αν οι εργαζόμενοι δεν καταφέρουν να σπάσουν αυτή την καταιγίδα των μέτρων, σε ένα χρόνο θα έρθουν ακόμα χειρότερα», προειδοποίησε η γ.γ. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, σε δηλώσεις της κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα.

«Μην δίνετε δεκάρα σε αυτά που σας λένε. Για τη σωτηρία των τραπεζιτών, των βιομηχάνων, των μεγαλοεμπόρων ενδιαφέρονται. Αν οι εργαζόμενοι δεν καταφέρουν να σπάσουν αυτή την καταιγίδα των μέτρων, αν συμμορφωθούν στα κελεύσματα της κυβέρνησης, σε ένα χρόνο θα έρθουν ακόμα χειρότερα», τόνισε η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ και πρόσθεσε:

Α. Παπαρήγα: Φράγμα στα μέτρα, γιατί του χρόνου θα έρθουν χειρότερα

Α. Παπαρήγα: Φράγμα στα μέτρα, γιατί του χρόνου θα έρθουν χειρότερα

«Φράγμα λοιπόν στα μέτρα, ξεσηκωμός, συνεχής αγώνας, γιατί τα χτυπήματα έρχονται και με το φορολογικό και με την κοινωνική ασφάλιση. Ας μην τους αφήσουμε δίοδο. Μην τους πιστέψετε. Γυρίστε τους την πλάτη».

«Είναι σαν να κήρυξαν πολεμικό ανακοινωθέν», παρατήρησε από την πλευρά της η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη. «Μας κήρυξαν τον πόλεμο θα απαντήσουμε στο δρόμο με αγώνες. Θα απαντήσουμε ματαιώνοντας και την τελευταία προσδοκία τους: Να πεθάνουμε δουλεύοντας για τα αφεντικά».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή