Αλ. Τσίπρας: Κοινωνικά άδικα τα μέτρα

Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2010 12:57

«Την κρίση πρέπει να την πληρώσουν αυτοί που τη δημιούργησαν. Αυτοί που κέρδιζαν και συνεχίζουν να κερδίζουν», δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ .

A- A A+

«Κοινωνικά άδικα και αναποτελεσματικά» χαρακτήρισε τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, προσερχόμενος στην απεργιακή συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ.

«Οδηγούν σε μια μεγάλη αναδιανομή του πλούτου εις βάρος των μεσαίων και των κατώτερων οικονομικών στρωμάτων», πρόσθεσε και εκτίμησε ότι πρόκειται για μέτρα, «τα οποία θα ανατραπούν», καθώς «δε μπορεί να τα δεχτεί η ελληνική κοινωνία».

Α. Τσίπρας: Κοινωνικά άδικα και αναποτελεσματικά τα μέτρα της κυβέρνησης

Α. Τσίπρας: Κοινωνικά άδικα και αναποτελεσματικά τα μέτρα της κυβέρνησης

«Την κρίση πρέπει να την πληρώσουν αυτοί που τη δημιούργησαν. Αυτοί που κέρδιζαν και συνεχίζουν να κερδίζουν. Αυτοί που χρωστάνε δισεκατομμύρια στα ασφαλιστικά ταμεία, φοροδιαφεύγουν και τώρα θέλουν να νομιμοποιήσουν τα κέρδη, τα οποία μετέφεραν στο εξωτερικό, με τις ρυθμίσεις που κάνει η κυβέρνηση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Την κρίση να την πληρώσουν οι τραπεζίτες, οι εφοπλιστές, οι βιομήχανοι και όχι οι χαμηλοσυνταξιούχοι, οι χαμηλόμισθοι, οι δημόσιοι υπάλληλοι των 1000 και 1500 ευρώ», κατέληξε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή