Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2002 07:01
A- A A+

Λίγες νεφώσεις προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) στην Ανατολική και Νότια Ελλάδα, οι οποίες τις πρωϊνές ώρες θα είναι αυξημένες και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν ασθενείς βροχές μικρής διάρκειας στη βόρεια Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στο Νότιο Αιγαίο πολύ ισχυροί με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 8 έως 22 βαθμούς, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 11 έως 25 και στα νησιά του Αιγαίου από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Πέμπτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα στα βορειοδυτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς και αργότερα νοτιοδυτικοί έως μέτριοι και στα ανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα

ανατολικά και βόρεια τις πρωϊνές ώρες θα υπάρχουν παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και πρόσκαιρα το πρωϊ στα ανατολικά ισχυροί. Η θερμοκρασία στην Αθηνά θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή