Ιδανικός προορισμός για επαγγελματικά, αλλά και ταξίδια αναψυχής η Αθήνα

Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2010 17:49
A- A A+

Σχετικά άγνωστες πτυχές της τουριστικής Αθήνας καθώς και εναλλακτικές μορφές δραστηριοτήτων που θα μπορούσε να επιλέξει ο επισκέπτης της πόλης παρουσιάστηκαν σήμερα σε εργαστήριο - εκδήλωση που διοργάνωσε το Γραφείο Συνεδρίων του Δήμου Αθηναίων (Athens Convention Bureau- ACB).

Το βασικό συμπέρασμα της εκδήλωσης ήταν ότι η Αθήνα είναι ένας προορισμός που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τα βασικά χαρακτηριστικά ενός προορισμού επαγγελματικών ταξιδιών (πρόσβαση, υποδομές, ποιοτικό ξενοδοχειακό δυναμικό, ασφάλεια κ.λπ.) με την πληθώρα επιλογών ενός ιδανικού προορισμού τουρισμού πόλεων και τουρισμού αναψυχής (πολιτισμός, διασκέδαση, περιηγήσεις-εκδρομές, δραστηριότητες υπαίθρου-θάλασσας κ.λπ.).

Η Δημοτική Σύμβουλος Αθηναίων και πρόεδρος της Εταιρείας Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων (ΕΤΟΑΑ) Δρ. Κατερίνα Κατσαμπέ, ανοίγοντας τις εργασίες του εργαστηρίου, αναφέρθηκε στο πλαίσιο τουριστικής πολιτικής που υλοποιείται με πρωτοβουλία του δημάρχου Νικήτα Κακλαμάνη και παρουσίασε τις δράσεις της ΕΤΟΑΑ.

«O Δήμος Αθηναίων και η Εταιρεία Τουριστικής & Οικονομικής Ανάπτυξης Αθηνών ανταποκρινόμενοι στις προκλήσεις και στις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζουμε ως προορισμός, με επαγγελματισμό, δημιουργικότητα και εξειδικευμένη γνώση επενδύουν σε δράσεις που ενδυναμώνουν τις υπάρχουσες τουριστικές υποδομές και αναπτύσσουν νέες, επικοινωνούν μια ενιαία και ανταγωνιστική ταυτότητα για την Αθήνα και προωθούν την πόλη έξω από τα σύνορα της χώρας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή