Ολυμπιακός: Δεν πωλείται ο Τοροσίδης

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2010 11:59
UPD:12:49
A- A A+

Δεν υφίσταται θέμα παραχώρησης του Βασίλη Τοροσίδη στην Μαρσέιγ, αφού όπως τονίζουν στελέχη της διοίκησης του Ολυμπιακού, ο 24χρονος πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής είναι το παρόν και το ...μέλλον των «ερυθρολεύκων».

Ξεκάθαρο είναι πλέον το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ γισ την απόκτηση του Βασίλη Τοροσίδη, αφού τις προηγούμενες ώρες έφτασε φαξ στα γραφεία του Ολυμπιακού, το οποίο έγραφε πως άνθρωπός των Μασσαλών θα δώσει το «παρών» στο παιχνίδι με την Μπορντό για τους «16» του Champions League και αναμένεται να ...«κατασκοπεύσει» τον διεθνή άσο των «ερυθρολεύκων».

Παρ' όλα αυτά ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται να προτίθεται να παραχωρήσει τον «Τόρο» στον γαλλικό σύλλογο, αφού σχεδόν όλοι στο «στρατόπεδο» των Πειραιωτών τονίζουν ότι ο Τοροσίδης θα είναι ο νέος αρχηγός και η επόμενη «σημαία» του συλλόγου, όταν κρεμάσει και ο Αντώνης Νικοπολίδης τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, κάτι που ίσως γίνει και στο τέλος της φετινής σεζόν.

Η Μαρσέιγ πάντως, είναι διατεθειμένη να προσφέρει ένα μεγάλο ποσό και τον Ματιέ Βαλμπουενά ως έμψυχο αντάλλαγμα, προκειμένου ο «Τόρο» να γίνει ...κάτοικος Μασσαλίας.

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω όμως, οι «ερυθρόλευκοι» δεν σκέφτονται καθόλου την παραχώρηση του διεθνούς αμυντικού χαφ, ενώ υπάρχει και σκέψη ο Τοροσίδης να κληθεί από την διοίκηση των Πειραιωτών, ώστε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με καλύτερες οικονομικές αποδοχές για τον ίδιο και μεγαλύτερο οικονομικό όφελος για τον σύλλογο σε πιθανή μεταπώληση του παίκτη, αφού σε περίπτωση που ο νεαρός άσος συμφωνήσει εκ νέου με τη διοίκηση του Ολυμπιακού θα υπάρξει και νέα ρήτρα αποδέσμευσης, υψηλότερη από τα 7 εκατομμύρια ευρώ, που είναι τώρα.

Παράλληλα, στον Ολυμπιακό εκτιμούν ότι οι «μετοχές» του Βασίλη Τοροσίδη στο ...«ποδοσφαιρικό» χρηματιστήριο μπορούν να ανέβουν ακόμα περισσότερο με τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής με τα «χρώματα» της Εθνικής Ελλάδας.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός, ότι σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής ιστοσελίδας «sport.co.uk» ο «Τόρο» είναι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να «λάμψουν« στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Το επιθετικό δεξί μπακ του Ολυμπιακού, Βασίλης Τοροσίδης, παίζει αριστερά για την Εθνική Ελάδας, αλλά στην ουσία έχει καλύψει κάθε θέση, εκτός από αυτή του τερματοφύλακα. Πέρα από τις ικανότητές του, είναι δυνατός, με καλή τεχνική και με τα δύο πόδια, καλός στο ψηλό παιχνίδι, δίνει μεγάλη ταχύτητα και ενέργειοα και έχει τρομερή φυσική κατάσταση και γρήγορο τρέξιμο. Ο Τοροσίδης μπορεί να αποδείξει πολλά για την αξία του στο Μουντιάλ, εκεί όπου η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει Αργεντινή, Νιγηρία και Νότια Κορά. Σε περίπτωση που ο Βασίλης Τοροσίδης μπορέσει να ανταποκριθεί επάξια στα αμυντικά του καθήκοντα απέναντι σε Μέσι και Τέβες, τότε θα προσελκύσει και τα βλέμματα των μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης», τονίζουν χαρακτηριστικά οι ¶γγλοι δημοσιογράφοι.

Με «Ιέρο» στην ενδεκάδα

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το παρών στην βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού θα δώσει όπως όλα δείχνουν ο Ιεροκλής Στολτίδης στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, αφού ο έμπειρος μέσος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» Μπόζινταρ Μπάντοβιτς αναμένεται να τον επαναφέρει στο αρχικό σχήμα.

πηγή www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις