Συνάντηση βουλευτή Στ. Κουτμερίδη-ηγεσίας Γερμανοελληνικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2010 14:35
A- A A+

Συνάντηση με τον αντιπρόεδρο του Γερμανο-Ελληνικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου DHW είχε ο βουλευτής Σερρών του ΠΑΣΟΚ Στάθης Κουτμερίδης, στo πλαίσιο περιοδείας του στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία.

Στο επίκεντρο της συνομιλίας βρέθηκαν οι γερμανο-ελληνικές εμποροοικονομικές σχέσεις, η επιχειρηματικότητα των ομογενών στην Γερμανία, τρόποι ενίσχυσης των ελληνικών εξαγωγών και το επίπεδο επαγγελματικής εκπαίδευσης των Ελληνοπαίδων.

Ο κ. Κουτμερίδης που τυγχάνει μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς της Ελληνικής Βουλής και της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων εξήρε την παρουσία, την δυναμική και τον ρόλο των ομογενών επιχειρηματιών στην Γερμανία και την συμβολή του στην περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών επιχειρηματικών σχέσεων. Συγχρόνως ζήτησε την υποστήριξη των ομογενών στην εξαιρετικά δύσκολη περίοδο που περνάει η Ελλάδα, αίτημα στο οποίο όλοι οι παριστάμενοι ανταποκρίθηκαν λίαν θετικά.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στην Κολωνία Νικόλαος Πλεξίδας, ο ειδικός απεσταλμένος του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Δόλλης, ο Γραμματέας ΠΑΣΟΚ Κολωνίας Ηλίας Μαυροειδάκος και τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Αυξεντίου και Κώστας Τάτσης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή