ΑΕΚ: Δυσαρέσκεια Μπλάνκο για συμβόλαιο

Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2010 14:20
A- A A+

Τη δυσαρέσκειά του για το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του με την ΑΕΚ εξέφρασε ο Ισμαέλ Μπλάνκο μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή. Το καλύτερο για το μέλλον του θα κοιτάξει ο Αργεντινός.

Ο επιθετικός της «Ένωσης» μίλησε για όλους και για όλα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, σε συνέντευξη που θα μεταδοθεί σε δύο μέρη (το πρώτο το Σάββατο στην εκπομπή «Γκολ χωρίς σύνορα» και το δεύτερο την Κυριακή στην εκπομπή «ΣΚΑΪ Γκολ»). Ο Μπλάνκο είπε:

Για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του: «Πριν την καλοκαιρινή προετοιμασία ήμουν πολύ χαρούμενος που είχα ξεκινήσει οι διαδικασίες για την ανανέωση του συμβολαίου μου. Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ απογοητευμένος από την ομάδα γιατί δεν μου συμπεριφέρθηκε έτσι όπως έπρεπε. Ξέρω πως υπάρχουν κάποια προβλήματα στο σύλλογο. Θέλω να κοιτάξω το καλό το δικό μου και της οικογένειάς μου και δεν επηρεάζομαι από αυτό το γεγονός».

Για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος: «Πάμε για να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ, ώστε να έχουμε πιθανότητες μέσω των προκριματικών να παίξουμε στο Champions League», είπε ο «Ζορό», ενώ έβαλε κατά της διαιτησίας: «Ρωτήστε τους διαιτητές γιατί μας συμπεριφέρονται έτσι φέτος. Οι ίδιοι θα ξέρουν».

Για το χαμένο πρωτάθλημα του 2008: «Στην ΑΕΚ ένιωσα πρωταθλητής. Ξέρουμε όλοι τι έγινε και πώς χάσαμε τότε τον τίτλο».

Για την ενδεχόμενη αποχώρηση του Νάτσο Σκόκο: «Είναι πολύ σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μου ο Νάτσο. Δεν είναι ένας απλός συμπαίκτης, αλλά ένας πολύ καλός φίλος που έχω αποκτήσει μέσα στην ομάδα. Θα είναι τεράστια απώλεια για την ΑΕΚ αν φύγει».

Για τα περί αργεντίνικης κλίκας στα αποδυτήρια: «Δεν είμαστε κλίκα που προκαλεί προβλήματα οι Αργεντινοί. Ίσως όλα αυτά έχουν δημιουργηθεί από μια μερίδα του Τύπου που θέλει να βλάψει την ομάδα».

Για τον τρόπο που κινείται στον αγωνιστικό χώρο: «Το αν γυρίζω κι εγώ να βοηθήσω εξαρτάται από το πώς πηγαίνει το παιχνίδι. Υπάρχουν φορές που παίρνω εντολή από τον προπονητή μου κι άλλες που παίρνω την πρωτοβουλία. Η μπάλα φέτος μου έκανε παιχνίδια, δεν με πήγε. Όμως, σιγά-σιγά βελτιώνεται η κατάσταση».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις