Ηρακλής: Με απουσίες, αλλά με πίστη στη Νέα Σμύρνη

Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2010 15:15
A- A A+

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο. Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Λέκι, Τούμα, Μπόσνιακ Μάρκες, Μιλάνο και Κατσαμπή.

Ο Ματίας Λέκι συνέχισε να κάνει θεραπεία, ενώ οι Τούμα και ο Μπόσνιακ ακολούθησαν το ειδικό πρόγραμμα, και ο Μάρκες με πρόγραμμα γυμναστηρίου. Όσον αφορά τον Μιλάνο, αντιμετώπισε οδοντιατρικό πρόβλημα και σήμερα θα υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης.

Με τα προβλήματα αυτά ο Γιόζεφ Μπουμπένκο προσανατολίζεται στο να παρατάξει τον Ηρακλή με σύστημα 4-5-1. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Φερνάντεζ, με τον Μάρτο να καλύπτει την δεξιά πλευρά και τον Περπερίδη την αριστερή. Οι Σαρακατσάνος και Παπαζαχαρίας θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στο κέντρο Ηλιάδης και Πίτου Γκρασία θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Γιάντση μετά το γκολ με τον ΠΑΟΚ να ξεκινάει βασικός δεξιά. Ο Επστάιν θα είναι αριστερά, με τον Γιάκομπ μοναδικό επιθετικό. Ο τεχνικός του Γηραιού μίλησε στους παίκτες του για τις δυσκολίες της συγκεκριμένης αναμέτρησης. «Ο Πανιώνιος δεν θα είναι κουρασμένος παρά τις δύο ημέρες που αγωνίστηκε με την Καβάλα. Εμείς θα αγωνιστούμε με στόχο τη νίκη».

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Γιόζεφ Μπουμπένκο επέλεξε τους εξής 19 ποδοσφαιριστές για την αποστολή, από τους οποίους θα προκύψει, αύριο, πριν την αναμέτρηση, η τελική 18άδα: Φερνάντεζ, Μπαντής, Κατσικάς, Σαρακατσάνος, Παπαζαχαρίας, Γιαννούλης, Ιωαννίδης, Μάρτος, Ριμόλντι, Γκαρσία, Επστάιν, Μάρα, Κομπαγιάσι, Καρλίνος, Ηλιάδης, Κονέ, Παπαστεριανός, Γιάντσης, Γιάκομπ.

Στο ξενοδοχείο ο Ρέμος

Εν τω μεταξύ, στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η αποστολή θα βρεθεί ο Αντώνης Ρέμος. Ο πρόεδρος του Ηρακλή θα έχει συνάντηση με τα μέλη της νέας διοίκησης για να συζητήσουν όλα τα προβλήματα που απασχολούν την ΠΑΕ. Ένα από αυτά είναι και το θέμα με τις πληρωμές των υπαλλήλων της ΠΑΕ, αφού σε ορισμένους οφείλονται ακόμα κι έξι μήνες. Επίσης, ένα άλλο θέμα που θα συζητηθεί είναι και τα χρωστούμενα σε παίκτες και τεχνική ηγεσία.

Τέλος, την Κυριακή ο Αντώνης Ρέμος θα βρεθεί στις εξέδρες της Νέας Σμύρνης για να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες της ομάδας.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις