Oλυμπιακός: Με καλή ψυχολογία στην Τρίπολη

Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2010 19:19
A- A A+

Έχοντας ανεβασμένο ηθικό αλλά και το μυαλό τους μόνο στη νίκη θα μεταβούν στην Τρίπολη για τον αγώνα με τον τοπικό Αστέρα οι παίκτες της ομάδας του Ολυμπιακού.

Η τελευταία προπόνηση

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακιού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (Κυριακή 14/2. 19:00), με την προπόνηση που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Ντάρμπισαϊρ, ενώ ο Μέλμπεργκ ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, όπως και ο Ντουντού.

Η αποστολή και η πιθανή ενδεκάδα

Στην αποστολή της ομάδας έχουν συμπεριληφθεί 19 ποδοσφαιριστές και πιο συγκεκριμένα οι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α, Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Στολτίδης, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Ντάτολο, Ζαϊρί, Μήτρογλου, Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ, Λούα Λούα.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθούν οι «ερυθρόλευκοι» αυτή αναμένεται ν' απαρτίζεται από τους: Νικοπολίδη, Τοροσίδη ή Γκαλίτσιο, Αβ. Παπαδόπουλο, Ζεβλάκοφ, Ραούλ Μπράβο, Μαρέσκα ή Τοροσίδη, Λεντέσμα, Στολτίδη, Λούα Λούα, Ντάτολο, Ντάρμπισαϊρ.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις