Σκληρή απάντηση ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ για την οικονομία

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2010 19:26
A- A A+

Απάντηση σε υψηλούς τόνους έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής στις επικρίσεις της ΝΔ κατά του ΠΑΣΟΚ για τους χειρισμούς του στον τομέα της οικονομίας.

Αφού μίλησε για δηλώσεις κενές περιεχομένου από πλευράς της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χρέωσε για άλλη μία φορά την παρούσα κατάσταση της οικονομίας στη ΝΔ. Όπως ανέφερε, η εξαετής διακυβέρνηση από τη ΝΔ οδήγησε την οικονομία στο χείλος του γκρεμού και τη χώρα στην πλήρη απαξίωση.

«Στη ΝΔ γνωρίζουν πολύ καλά τις ¨πρακτικές απόκρυψης δημοσίου χρέους στις οποίες αναφέρονται. Όταν συστηματικά, κατ΄εξακολούθηση και αποδεδειγμένα η τότε κυβέρνηση της ΝΔ παρέδιδε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή αλλοιωμένα στατιστικά στοιχεία αλλά και όταν απέκρυπτε τα πραγματικά χρέη των νοσοκομείων του ΕΣΥ, που εν μία νυκτί από 5,2 έγιναν 2,2 δισ ευρώ» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Πεταλωτής.

Τέλος κατηγόρησε τη ΝΔ για υποκρισία και ανευθυνότητα, «όταν συγχρόνως επιχειρεί να απαξιώσει την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων που κατέθεσε πόρισμα στη Βουλή σχετικά με την αξιοπιστία των στατιστικών στοιχείων, δίνοντας και τα πρώτα δείγματα αντίδρασης σε πιθανή περαιτέρω διερεύνηση».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή