Συνάντηση Γ. Παπανδρέου - Αντ. Σαμαρά την Τετάρτη

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2010 21:01
UPD:21:03
A- A A+

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, θα έχει αύριο Τετάρτη στις 5.00 μ.μ. στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου.

Τη συνάντηση ζήτησε νωρίτερα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΝΔ, Κ. Αρβανιτόπουλος, επικοινώνησε τηλεφωνικά με το διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του πρωθυπουργού, Ν. Αθανασάκη, και στη συνέχεια με τον υπουργό Επικρατείας κ. Παμπούκη που βρίσκεται στη Μόσχα, και διαβίβασε προς τον κ. Παπανδρέου το αίτημα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για τη συνάντηση.

«Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πιστεύει ότι πρέπει η κρισιμότητα των περιστάσεων να αντιμετωπιστεί σε μια βάση εθνικής υπευθυνότητας και εθνικής συνεννόησης», δήλωσε ο κ. Παναγιωτόπουλος και διευκρίνισε:

«Ο κ. Σαμαράς θεωρεί ότι η συνάντηση πρέπει να γίνει αμέσως μετά την επιστροφή του Πρωθυπουργού από τη Μόσχα και να έχει ως περιεχόμενο, αφενός μεν τα θέματα της ελληνικής οικονομίας και τις εξελίξεις που αφορούν την ελληνική οικονομία σε αυτή την κρίσιμη περίοδο, και αφετέρου τις εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή