ΔΗΚΚΙ: Καταδικάστε τη συντηρητική πολιτική ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2002 15:23
A- A A+

Κατά την χθεσινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα του ΔΗΚΚΙ, έγινε εκτίμηση των αποτελεσμάτων του του πρώτου γύρου των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών.

«Το ΔΗΚΚΙ έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένο. Στις εκλογές αυτές, επιβεβαιώθηκε η πολιτική παρουσία και επιρροή του ΔΗΚΚΙ, ενώ επιβραβεύτηκε σε σημαντικό και ελπιδοφόρο βαθμό, η συνεργασία των αριστερών, προοδευτικών και πατριωτικών δυνάμεων, όπου αυτή μπόρεσε να γίνει. Η επιβράβευση αυτή είναι μια υποθήκη για το μέλλον.

Οσον αφορά το μήνυμα του ΔΗΚΚΙ για το δεύτερο γύρο των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών, όπου συνδυασμοί που υποστήριξε το ΔΗΚΚΙ κατά τον πρώτο γύρο των εκλογών, συμμετέχουν και στο δεύτερο γύρο, αυτονόητα επαναλαμβάνουμε τη στήριξή μας.

Για τις περιπτώσεις εκείνες, όπου κατά τον δεύτερο γύρο συμμετέχουν εκπρόσωποι του δικομματισμού, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, υπενθυμίζουμε ότι, το ΔΗΚΚΙ είχε θέσει σαν στόχο αυτών των εκλογών, μεταξύ άλλων, και την καταδίκη του νεοφιλελευθερισμού και των εκφραστών του, στα δύο αυτά κόμματα.

Τώρα είναι η ώρα του λαού και της ευθύνης του. Εμείς λέμε μόνον τούτο. Καταδικάστε τη συντηρητική πολιτική, ανεξάρτητα από χρώματα, γιατί ζημιώνει τον τόπο».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή