Επίσκεψη Δ. Δρούτσα, σε Κροατία, Σλοβακία και Τσεχία

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2010 19:49
A- A A+

Την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010 ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, κ. Δημήτρης Δρούτσας, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Κροατία, όπου θα παραστεί στην ορκωμοσία του νεοεκλεγέντος Προέδρου της χώρας, κ. Ivo Josipovic, με τον οποίο και θα συναντηθεί το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Στο Ζάγκρεμπ ο κ. Δρούτσας θα συναντηθεί και με τον Υπουργό Εξωτερικών και Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης της Κροατίας, κ. Gordan Jandrokovic, και με τον Αντιπρόεδρο της Βουλής, κ. Neven Mimica, παρουσία και του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Κροατίας-Ελλάδας, κ. Krunoslav Markovinovic.

Την Παρασκευή 19 του μηνός ο αναπληρωτής Υπουργός θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη Σλοβακία και την Τσεχία. Στην Μπρατισλάβα θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εξωτερικών της χώρας, κ. Miroslav Lajčák, αλλά και με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων του Κοινοβουλίου, κ. Horvat.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Δρούτσας θα μεταβεί στην Πράγα, όπου θα συναντηθεί με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών της Τσεχίας, κ. Jan Kohout.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή