Ολυμπιακός: Ενεργοποιείται η οψιόν του Λούα Λούα

Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2010 09:40
UPD:09:41
A- A A+

Οι εμφανίσεις του Λούα Λούα με την φανέλα του Ολυμπιακού έχουν κάνει τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων» να σκέφτεται την παραμονή του Κονγκολέζου στην ομάδα ενεργοποιώντας τη διετή οψιόν στο συμβόλαιό του. Επιθυμεί να μείνει και ο Ντάτολο.

Ο Κονγκολέζος επιθετικός έκανε αισθητή την παρουσία του στην Τρίπολη με τα δύο τέρματα που σημείωσε και εκτός από τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς έχει ικανοποιήσει και τους ιθύνοντες του Πειραϊκού συλλόγου. Ο Λούα Λούα έχει οψιόν για διετή ανανέωση και στο λιμάνι σκέφτονται να την ενεργοποιήσουν.

Σε κάθε περίπτωση το αν μείνει ή όχι στον Πειραιά ο Λούα Λούα εξαρτάται αποκλειστικά από την ΠΑΕ. Ο Σωκράτης Κόκκαλης μαζί με τους συνεργάτες του θα κρίνουν ανάλογα με την πορεία του παίκτη αν αξίζει ή όχι ένα νέο συμβόλαιο. Με τις μέχρι τώρα ενδείξεις είναι διατεθειμένοι να τον κρατήσουν στο λιμάνι.

Θέλει να μείνει ο Ντάτολο

Στον Ολυμπιακό είναι αισιόδοξοι ότι ο Χέσους Ντάτολο θα παραμένει και τη νέα σεζόν στον σύλλογο. Ο Αργεντινός έχει ρήτρα 5,5 εκατομμυρίων ευρώ στη Νάπολι και η απάντηση στην ιταλική ομάδα πρέπει να δοθεί μέχρι τις 25 Μαΐου. Πάντως, επειδή τα χρήματα είναι αρκετά, στον Πειραιά θα κοιτάξουν όλες τις περιπτώσεις για να αποφασίσουν αν ο διεθνής άσος παραμείνει στους «ερυθρόλευκους». Ο ίδιος ο παίκτης δηλώνει απόλυτα ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό και ότι θα επιθυμούσε να μείνει.

Μπάντοβιτς: «Τι κάνουμε εμείς και όχι ο Παναθηναϊκός»

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς μίλησε στους παίκτες του για την συνέχεια του πρωταθλήματος και τους ξεκαθάρισε ότι δεν πρέπει να κοιτάνε τι κάνει ο Παναθηναϊκός αλλά οι ίδιοι: «Συγχαρητήρια για τη νίκη στην Τρίπολη. Το παιχνίδι αυτό όμως πέρασε και τώρα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά γιατί μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Κρήτη με τον Εργοτέλη. Η διαφορά μειώθηκε, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας για να βελτιώσουμε την αγωνιστική μας εικόνα. Τίποτε δεν έχει κριθεί και αυτό που μας ενδιαφέρει πάνω απ' όλα είναι τι κάνουμε εμείς και όχι ο Παναθηναϊκός. Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι και για να γίνει αυτό χρειάζεται να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Υπάρχει βελτίωση, είμαστε ικανοποιημένοι γι' αυτό, ωστόσο συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, χωρίς να πετάμε στα σύννεφα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, να κάνουμε καλή προπόνηση και ζωή».

Στα γραφεία της ΠΑΕ αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο Σωκράτης Κόκκαλης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η Μάντσεστερ Σίτι θα στείλει άνθρωπο στο Ολυμπιακός-Μπορντό για να παρακολουθήσει τον Βασίλη Τοροσίδη.

www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις