ΝΔ: Παραμένει η συναίνεση

Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2010 15:06
UPD:15:47

O εκπρόσωπος της Ν.Δ. επισήμανε βέβαια για ακόμη μία φορά ότι «συναίνεση δεν σημαίνει λευκή επιταγή».

A- A A+

«Δεν έχει αλλάξει τίποτε στη στάση της Νέας Δημοκρατίας», ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος του κόμματος Πάνος Παναγιωτόπουλος, σχετικά με το κλίμα συναίνεσης, το οποίο φαίνεται να επηρέασε αρνητικά η πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία.

Επισήμανε βέβαια για ακόμη μία φορά ότι «συναίνεση δεν σημαίνει λευκή επιταγή» και συμπλήρωσε πως «όταν ο κ. Σαμαράς κρίνει ότι ο τρόπος που κινείται η κυβέρνηση δεν εξυπηρετεί την υπόθεση εξόδου της ελληνικής οικονομίας από την κρίση, τότε θα ασκεί έντονη κριτική».

Π. Παναγιωτόπουλος: H κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να διασπάσει το εσωτερικό μέτωπο

Π. Παναγιωτόπουλος: H κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να διασπάσει το εσωτερικό μέτωπο

«Όταν ο κ. Σαμαράς βλέπει ότι στραβώνει η πορεία, που ακολουθεί ο πρωθυπουργός, τότε έχει εθνικό καθήκον να ασκήσει κριτική και να προτρέψει τον πρωθυπουργό να διορθώσει την πορεία του», εξήγησε, αναφερόμενος στη χθεσινή συνάντηση του προέδρου της ΝΔ με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Σύμφωνα με τον κ. Παναγιωτόπουλο, ο κ. Σαμαράς ζήτησε να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό, με κύριο στόχο να διατυπώσει τις απόψεις του, αλλά και τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την πολιτική, που ακολουθεί η κυβέρνηση σε ό,τι αφορά την ελληνική οικονομία.

Σχετικά με την εξεταστική επιτροπή, ο εκπρόσωπος, αφού υπογράμμισε ότι «η Νέα Δημοκρατία δεν έχει τίποτα να φοβηθεί», εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία κατηγόρησε ότι «προσπαθεί να διασπάσει το εσωτερικό μέτωπο και να οδηγήσει στην πόλωση».

«Θέλουμε όλοι να λάμψει η αλήθεια, η αλήθεια όμως δεν είναι "αλά κάρτ"», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Δεν μπορεί το ΠΑΣΟΚ να επιλέγει την κομματική αλήθεια. Ο Αντώνης Σαμαράς και ο Κώστας Καραμανλής θέλουν να λάμψει όλη η αλήθεια».

Αναφερόμενος στη συνάντηση που θα έχει την ερχόμενη εβδομάδα ο Αντώνης Σαμαράς με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ο κ. Παναγιωτόπουλος είπε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ «βγαίνει μπροστά για την Ελλάδα, δίνει μάχη εντός και εκτός συνόρων για να βγει η Ελλάδα απο την κρίση».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή