A. Βγενόπουλος: Ολοι δίπλα στην ομάδα

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2010 00:35
UPD:13:20
A- A A+

Για ακόμη μία φορά ο Ανδρέας Βγενόπουλος προκάλεσε αίσθηση με τις δηλώσεις του, ενώ ο Νικόλας Πατέρας γνώρισε απίστευτη αποθέωση από τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος ζήτησε από όλους να σταματήσει η «γελοία κριτική σε Νιόπλια, Λέτο, Καραγκούνη» και εμφανίστηκε βέβαιος για κατάκτηση του πρωταθλήματος ό,τι κι αν γίνει πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Α. Βγενόπουλος: To πρωτάθλημα θα είναι δικό μας

Α. Βγενόπουλος: To πρωτάθλημα θα είναι δικό μας

«Κερδίσαμε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης. Η ομάδα στάθηκε πολύ καλά. Θέλω ενίσχυση το καλοκαίρι για να πάμε ακόμη καλύτερα και με την ευκαιρία θέλω να καλέσω όλους τους Παναθηναϊκούς σε συσπείρωση. Να σταματήσουν οι γελοίες κριτικές σε Νιόπλια, Λέτο και Καραγκούνη. Αυτές οι κριτικές είναι προδοσία για τον Παναθηναϊκό. Ολοι δίπλα στην ομάδα. Θα πάρουμε το πρωτάθλημα ακόμη κι αν είμαστε στο -2 πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό».

Αποθέωση Πατέρα

Ο Νικόλας Πατέρας βγαίνοντας από το ΟΑΚΑ γνώρισε πρωτοφανή αποθέωση από τον κόσμο του Παναθηναϊκού και υπό συνεχή υπέρ του συνθήματα, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις.

Ν. Πατέρας: Δείξαμε για άλλη μια φορά τη δύναμη και την ποιότητα του Παναθηναϊκού

Ν. Πατέρας: Δείξαμε για άλλη μια φορά τη δύναμη και την ποιότητα του Παναθηναϊκού

«Σε ακόμη ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι δείξαμε ξανά τη δυναμική του Παναθηναϊκού. Το παιχνίδι με την Καβάλα ήταν μια κακή παρένθεση αλλά δεν πρέπει ούτε να ενθουσιαζόμαστε αλλά ούτε και να επαναπαυόμαστε».

Αντωνιάδης: «Μεγαλειώδης εμφάνιση»

Ο αντιπρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ, Αντώνης Αντωνιάδης, είπε μετά το τέλος του αγώνα: «Είναι μια μεγαλειώδης εμφάνιση απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης. Το παιχνίδι με την Καβάλα ήταν μια κακή παρένθεση αλλά ο τελικός στόχος παραμένει το πρωτάθλημα. Να επικεντρωθούμε εκεί. Είναι μια μεγάλη βραδιά για τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Κίτσιος: «Μόνο ο ΠΑΟ»

Δηλώσεις έκανε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Μιχάλης Κίτσιος, λέγοντας: «Είναι μια ευτυχισμένη βραδιά που μόνο ο Παναθηναϊκός μπορεί να προσφέρει. Η ανατροπή αυτή που κάναμε έδειξε ότι η δυναμική του Παναθηναϊκού δεν είναι αυτή του αγώνα της περασμένης Κυριακής».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις