Σισέ: Να αγωνιστούμε το ίδιο καλά και στη Ρώμη

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2010 00:56
A- A A+

Ο Παναθηναϊκός έχει μικρό προβάδισμα και καθόλου άγχος για τη ρεβάνς, όπως είπε ο Τζιμπρίλ Σισέ, συμπληρώνοντας ότι οι πράσινοι θα πρέπει να παίξουν το ίδιο καλά και στη Ρώμη.

«Μεγάλη νίκη αλλά μόνο το πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να αγωνιστούμε το ίδιο καλά και στη Ρώμη και να αποδείξουμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα. Αν θέλουμε να προκριθούμε θα πρέπει να το δείξουμε. Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα, θα είναι δύσκολη η ατμόσφαιρα εκεί, θα πρέπει να τα δώσουμε όλα και δεν έχουμε καθόλου άγχος. Όλοι θεωρούσαν τους αντιπάλους μας ως φαβορί από την αρχή αλλά εμείς ήμασταν ενωμένοι και τα καταφέραμε», τόνισε μετά το ματς ο Γάλλος άσος που έκανε και πάλι τη διαφορά στο τέλος με το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε.

Σε ερώτηση για την εθνική Γαλλίας μιας και τον παρακολούθησε κόντρα στη Ρόμα ο βοηθός του Ραϊμόν Ντομενέκ, είπε: «Ηταν καλό που βρέθηκε εδώ άνθρωπος της εθνικής Γαλλίας και είδε, πάνω από όλα, μια οργανωμένη ομάδα. Για μένα σίγουρα ήταν πολύ καλό που βρέθηκε εδώ».

Ερωτηθείς για το πόσο μακριά μπορεί να πάει ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη, είπε ότι «προέχει το ματς με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Αυτό πρέπει να σκεφτούμε. Ο μεγάλος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και μετά από αυτό το ματς θα σκεφτούμε τη ρεβάνς με τη Ρόμα και το πόσο μακριά μπορούμε να πάμε».

Τέλος, ευχαρίστησε τους 60.000 οπαδούς για την υποστήριξη τους: «Ευχαριστώ τους οπαδούς μας που βρέθηκαν στο πλευρό μας και πάντα μας συμπαραστέκονται».

Ο Σισέ αποκάλυψε ακολούθως ότι η σύζυγος του είναι έγκυος και θέλησε να της στείλει ένα ξεχωριστό μήνυμα, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν θα είναι ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού και στην Ευρώπη, είπε: «Το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην Ευρώπη. Σίγουρα θα είναι καλό να πετύχω αρκετά γκολ και στην Ευρώπη αλλά αυτό που προέχει για μένα είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Οσο για την Ρόμα, τόνισε πως «είναι μια πολύ καλή ομάδα που προσπαθεί να παίξει σωστό ποδόσφαιρο. Εχουν τραυματισμούς, έχασαν και τον τερματοφύλακα τους νωρίς με πρόβλημα. Την επόμενη εβδομάδα θα έχουν τον Τότι και τον Τόνι. Εμείς θα πάμε εκεί για να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Αυτή τη στιγμή έχει ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις