Aποφασισμένοι να συνεχίσουν Νικοπολίδης, Στολτίδης

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2010 09:52
A- A A+

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν για έναν ακόμα χρόνο στον Ολυμπιακό φέρονται οι Αντώνης Νικοπολίδης και Ιεροκλής Στολτίδης, παρά τη φημολογία των προηγούμενων ημερών ότι ήταν έτοιμοι να κρεμάσουν τα παπούτσια τους και να αποχωρήσουν από την ενεργό δράση.

Στα 39 του, ο Αντώνης Νικοπολίδης σκεφτόταν να αποσυρθεί, ενώ το ίδιο ήταν αποφασισμένος να κάνει και ο «Ιέρο» για να ασχοληθεί με το μάνατζμεντ ποδοσφαιριστών.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα τα δεδομένα φέρεται να έχουν αλλάξει για τους δύο παίκτες, οι οποίοι είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου και από εκεί και πέρα αν η διοίκηση αποφασίσει να τους κρατήσει, εκείνοι να συνεχίσουν με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Έρχεται ο ¶ισλαν

Τα ερυθρόλευκα προβάρει ένας νεαρός Βραζιλιάνος αμυντικός. Πρόκειται για τον 22χρονο διεθνή άσο ¶ισλαν, ο οποίος έμεινε ελεύθερος πριν από μερικές μέρες από τη Σάο Πάολο και είναι έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα για να δοκιμαστεί στο Ρέντη από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ο ¶ισλαν είναι διεθνής με τις ομάδες Νέων και Ελπίδων της Βραζιλίας και είναι διατεθειμένος να δοκιμαστεί από τους πρωταθλητές Ελλάδας. Παράλληλα έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την απόκτηση κοινοτικού διαβατηρίου, καθώς έχει ιταλικές ρίζες.

Γκολ και στην Κρήτη ο Λούα Λούα

Γερά στα πόδια του νιώθει ότι πατάει ο Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στην Τρίπολη στη νίκη επί του Αστέρα. Ο Κονγκολέζος επιθετικός με δηλώσεις του που φιλοξενούνται στον «Πρωταθλητή» τόνισε: «Ήξερα ότι θα χρειαζόμουν λίγο χρόνο για να επανέλθω σε αγωνιστική ετοιμότητα. Δούλεψα πολύ και τώρα είμαι σε εξαιρετική κατάσταση».

«Τα δύο τέρματα στην Τρίπολη ήταν πολύ σημαντικά για μένα. Εκτός από το γεγονός ότι βοήθησαν την ομάδα να φτάσει στη νίκη, μου ανέβασαν στην αυτοπεποίθηση. Πιστεύω ότι χρόνος λειτουργεί υπέρ μου. Σε κάθε αγώνα θα εμφανίζομαι καλύτερος και είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν εμφανίσεις ανάλογες με αυτές της Τρίπολης. Μου αρέσει να σκοράρω, αλλά και να βοηθάω τους συμπαίκτες μου να σκοράρουν. Η χαρά μου είναι η ίδια. Τώρα μας περιμένει ένα ακόμα κρίσιμο εκτός έδρας ματς με τον Εργοτέλη. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για μας πλην της νίκης. Θα προσπαθήσω να σκοράρω και στην Κρήτη», τόνισ ο Λούα Λούα.

πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις