Αντίδραση Κ. Κιλτίδη στην πρόταση Β. Πολύδωρα για εκλογή διά βοής

Νέος γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ ο Κώστας Τασούλας
Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2010 13:23
UPD:15:48
EUROKINISSI /ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΜΑΡΟΣ

A- A A+

Νέος γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας εξελέγη ο βουλευτής Ιωαννίνων Κώστας Τασούλας, με 82 ψήφους υπέρ, πέντε λευκά και δύο άκυρα.

Πριν την ψηφοφορία, ο Βύρων Πολύδωρας πρότεινε να αναδειχθεί ο νέος γραμματέας δια βοής, πρόταση στην οποία αντέδρασε ο Κώστας Κιλτίδης ζητώντας να γίνει η ψηφοφορία με κάλπη, όπως και έγινε.

Μιλώντας μετά την εκλογή του στου βουλευτές, ο κ. Κώστας Τασούλας σημείωσε ότι «οι καιροί είναι προκλητικοί και ενδιαφέροντες και η διαδικασία που ακολουθήθηκε σήμερα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, δείχνει ότι εμείς το αποδεχόμαστε με τρόπο που εναρμονίζεται με το μήνυμα της 29ης Νοεμβρίου».

Το θέμα που δημιουργήθηκε με τη διαδικασία της εκλογής του νέου γραμματέα, κλήθηκε να σχολιάσει ο εκπρόσωπος της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος. «Είναι τόσο μικρός ο αριθμός των λευκών και των άκυρων, που -επιτρέψτε μου να πω- δεν είναι σε καμία περίπτωση σε θέση να αλλοιώσει ή να περιορίσει την πολύ μεγάλη πολιτική εμβέλεια του τελικού αποτελέσματος», δήλωσε ο κ. Παναγιωτόπουλος απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Π. Παναγιωτόπουλος: Η εκλογή του Κ. Τασούλα δίνει το σωστό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση

Π. Παναγιωτόπουλος: Η εκλογή του Κ. Τασούλα δίνει το σωστό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση

Στην παρατήρηση επίσης, ότι ο κ. Κιλτίδης έθεσε και θέμα ποδηγέτησης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, αλλά και για τους Τομεάρχες, ότι δεν εξελέγησαν όπως προβλέπει το Καταστατικό, ο εκπρόσωπος της ΝΔ είπε:

«Όλα αυτά θα διευκρινιστούν. Ο κ. Κιλτίδης -όπως γνωρίζετε- είναι μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδος και σε μία ανοιχτή διαδικασία επιτρέπεται να διατυπώνονται όλες οι απόψεις».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή