«Μήνυμα ενότητας - δημοκρατικής διαδικασίας από τη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ»

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2010 14:22
UPD:14:29

A- A A+

«Μήνυμα ενότητας και ανοιχτής δημοκρατικής διαδικασίας» βγήκε από τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του κόμματος Πάνο Παναγιωτόπουλο.

«Το πρώτο πολιτικό μήνυμα που βγήκε είναι το μήνυμα ενότητας. Ενότητας, ομοψυχίας και συσπείρωσης γύρω από τον αρχηγό του Κόμματος Α. Σαμαρά. Το δεύτερο μήνυμα που βγήκε είναι μήνυμα μιας ανοιχτής δημοκρατικής διαδικασίας, σε ένα κόμμα που συζητεί και καταλήγει σε αποφάσεις που το ενώνουν και το συσπειρώνουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Π. Παναγιωτόπουλος: Η εκλογή του Κ. Τασούλα δίνει το σωστό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση

Π. Παναγιωτόπουλος: Η εκλογή του Κ. Τασούλα δίνει το σωστό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση

Αναφερόμενος ειδικότερα στην εκλογή του κ. Τασούλα πρόσθεσε πως «το αποτέλεσμα τα λέει όλα. Η εκλογή, με συντριπτική πλειοψηφία, του συναδέλφου κ. Κ. Τασούλα, δίνει -νομίζω- το σωστό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση».

Σχολιάζοντες την ομιλία του κ. Σαμαρά, σημείωσε πως «από τα όσα είπε ο Πρόεδρος του Κόμματος Α. Σαμαράς, προκύπτει ότι η ΝΔ αποτελεί την κατ’ εξοχήν υπεύθυνη πολιτική δύναμη, πάνω στην οποία μπορεί να στηρίζεται η χώρα μας, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς».

Τέλος, ερωτηθείς για την παρέμβαση του κ. Κ. Κιλτίδη, ο οποίος μίλησε για ποδηγέτηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αντιδρώντας στην πρόταση για διά βοής εκλογής του νέου Γραμματέα του κόμματος ενώ άφησε και αιχμές για τον τρόπο εκλογής των Τομεαρχών, υποβάθμισε το περιστατικό: «Όλα αυτά θα διευκρινιστούν. Ο κ. Κιλτίδης -όπως γνωρίζετε- είναι μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδος και σε μία ανοιχτή διαδικασία επιτρέπεται να διατυπώνονται όλες οι απόψεις».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή