Ολυμπιακός: Στην αποστολή Μέλμπεργκ και Ζαϊρί

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2010 17:09
UPD:17:10
A- A A+

Κανονικά βρίσκονται στην αποστολή του Ολυμπιακού για την Κρήτη οι Όλοφ Μέλμπεργκ και Ζαουάντ Ζαϊρί, οι οποίοι κατάφεραν να ακολουθήσουν κανονικά τις προπονήσεις των «ερυθρολεύκων» και ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς τους υπολογίζει ενόψει Εργοτέλη.

Κανονικά θα μετέχει στην αποστολή του Ολυμπιακού για την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εργοτέλη ο αμυντικός των «ερυθρολεύκων» Όλοφ Μέλμπεργκ, αφού ξεπέρασε απολύτως τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε την προηγούμενη εβδομάδα και εκτός απροόπτου θα επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα που θα παρατάξει ο προπονητής των Πειραιωτών Μπόζινταρ Μπάντοβιτς κόντρα στον Εργοτέλη.

Παράλληλα, στην αποστολή για το Ηράκλειο βρίσκεται και ο Ζαουάντ Ζαϊρί, καθώς ο Μαροκινός άσος του Ολυμπιακού προπονήθηκε κανονικά στην πρωινή προπόνηση, δείχνοντας έτοιμος για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη.

Την αποστολή των «ερυθρόλευκων» αποτελούν οι:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Τοροσίδης, Ντομί, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Στολτίδης, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ντάτολο, Ζαϊρί, Μήτρογλου, Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ και Λούα Λούα.

Εκτός έμειναν ο Ντουντού, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα το οποίο περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι για τα γνωστά προβληματα υγείας και οι τιμωρημένοι Μαρέσκα, Ραούλ Μπράβο.

Με κόσμο και Γκαλέτι στο Ηράκλειο

Αξίζει να σημειωθεί, ότι περίπου 2.000-2.500 οπαδοί του Ολυμπιακού θα βρεθούν στο Παγκρήτιο Στάδιο και θα σταθούν στο πλευρό της ομάδας.

Τέλος, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι αναμένεται να πάει στην Κρήτη και να υποστηρίξει από κοντά τους συμπαίκτες του.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις