Κάνει... Ματ με Λούα Λούα κόντρα στον Εργοτέλη

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2010 18:57
UPD:19:14
A- A A+

Τα πλάνα έχουν ήδη... καταστρωθεί από τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής θα προσπαθήσει να κάνει... Ματ κατά του Εργοτέλη με τον Λούα Λούα αλλά και τον ¶γγλο φορ μες στο Παγκρήτιο.

Πώς θα παίξει με Εργοτέλη

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς έχει καταλήξει στα πλάνα του όσον αφορά στον καταρτισμό της ενδεκάδας για τον αυριανό αγώνα με τον Εργοτέλη. Ο Νικοπολίδης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα αναμένεται να δούμε τους Α. Παπαδόπουλο, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ και Ζεβλάκοφ. Στα χαφ θ' αγωνιστούν ο Λεντέσμα με τον Στολτίδη αριστερά και τον Τοροσίδη στα δεξιά. Η... γραμμή κρούσης θ' απαρτίζεται από τους Λούα Λούα, Ντάτολο και το Ντάρμπισαϊρ ως προωθημένο.

Τι ζήτησε ο Μ. Μπάντοβιτς

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δούλεψε πολύ σε ζητήματα τακτικής. Ζήτησε από τους παίκτες του να προσέξουν πολύ το κέντρο αλλά και τα χαφ του Εργοτέλη. Να κοιτάξουν να... μπλοκάρουν κάθε δυνατή ανάπτυξή του και να μην του επιτρέψουν να κάνει το παιχνίδι του. Επίσης τους επισήμανε πως πρέπει να... τρυπήσουν την... καρδιά της αμυντικής του γραμμής. Στο βίντεο που τους έδειξε τους ανέλυσε όλα τα συν και τα πλην των Κρητικών ενώ μίλησε με πολύ καλά λόγια για τους Βερπακόφσκις και Μπούντιμιρ, για τους οποίους ανέφερε πως απαιτείται μεγάλη προσοχή.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις