Δεν θα συμμετάσχει η Φ. Γεννηματά σε debate με τον Γ. Τζαννετάκο

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2002 11:32
A- A A+

«Εχουμε αναλύσει το πρόγραμμα μας προς τους πολίτες και εκτιμώντας ότι με τον κ. Τζαννετάκο μιλάμε δύο διαφορετικές γλώσσες, επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν βρίσκουμε σκόπιμη την επανάληψη αυτής της μορφής του διαλόγου, καθώς κατά την άποψη μας δεν συμβάλει στην ενημέρωση των πολιτών».

Αυτό αναφέρεται μεταξύ άλλων σε επιστολή της υποψήφιας υπερνομάρχου Αθηνών-Πειραιώς Φώφης Γεννηματά προς τον πρόεδρο της ΕΡΤ Αγγελο Στάγκο, μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε για δεύτερη τηλεοπτική αναμέτρηση της ιδίας με τον υποψήφιο υπερνομάρχη Αθηνών-Πειραιώς της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Τζαννετάκο, στην κρατική τηλεόραση.

Την προηγούμενη εβδομάδα, επισημαίνει στην επιστολή της η κ. Γεννηματά, διοργανώθηκαν δύο εκπομπές σε ιδιωτικά δίκτυα με τη συμμετοχή τη δική μου και του κ. Τζαννετάκου και άλλη μία στην κρατική τηλεόραση με τη συμμετοχή όλων των υποψηφίων για την υπερνομαρχία Αθηνών-Πειραιώς. Στις τρεις αυτές εκπομπές είχαμε την ευκαιρία να αναπτύξουμε τις απόψεις μας για την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, προκειμένου οι πολίτες να ενημερωθούν για τις θέσεις των συνδυασμών μας.

«Ως υποψήφια υπερνομάρχης, καταλήγει η κ. Γεννηματά, εξέφρασα τις θέσεις του συνδυασμού μας σε αντίθεση με τον συνυποψήφιο μου κ. Τζαννετάκο, ο οποίος περιορίστηκε σε προτροπή προς τους ψηφοφόρους προκειμένου να στείλουν πολιτικό μήνυμα στην κυβέρνηση.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή