Mπόζινταρ Μπάντοβιτς: Με τακτική για την πρόκριση

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2010 16:52
UPD:19:05
A- A A+

Αισιόδοξος για την αυριανή πρώτη «μάχη» του Ολυμπιακού με τη Μπορντό εμφανίστηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, ο οποίος στάθηκε στην τακτική που ετοιμάζει στους Γάλλους αλλά και στην δύναμη του κόσμου. Τοροσίδης: «Να συνεχιστεί το όνειρο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των «ερυθρολεύκων»:

Μπ. Μπάντοβιτς: Πειθαρχία και συγκέντρωση για 90 λεπτά

Μπ. Μπάντοβιτς: Πειθαρχία και συγκέντρωση για 90 λεπτά

«Είναι διαφορετικό ματς από το πρωτάθλημα. Είμαστε Ολυμπιακός, θα προσπαθήσουμε να έχουμε μια καλή εικόνα. Παίζουμε στο γήπεδο μας και θεωρώ ότι και ο κόσμος θα παίξει ρόλο και θα μας στηρίξει στο Καραϊσκάκη. Σε αυτή την φάση όλες οι ομάδες είναι καλές. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είναι σαν να παίζουμε δύο ημίχρονα. Αύριο είναι το πρώτο. Πιστεύω ότι και εμείς και οι παίκτες θα τα δώσουμε όλα και πιστεύω ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Για την τακτική: «Έχουμε κάποιες σκέψεις. Ξέρουμε τον αντίπαλο όπως και αυτοί εμάς. Σίγουρα παρακολουθείς και ξέρεις τον τρόπο που παίζει ο αντίπαλος. Εμείς έχουμε την τακτική για να παίξουμε το παιχνίδι. Θα διαλέξουμε μια τακτική που θα μας οδηγήσει στην πρόκριση. Πρέπει να χτυπήσουμε τον αντίπαλο στις αδυναμίες του. Δεν μπορώ να σας πω για οδηγίες που θα πω στους παίκτες. Έχουμε δει την Μπορντό, την ξέρουμε και θα διαλέξουμε αυτό που πιστεύουμε ότι είναι σωστό για αυτό το παιχνίδι. Ανάλογα με τον αντίπαλο αποφασίζεις κάποια πράγματα. Που θα μείνεις που θα επιτίθεσαι. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος γιατί ο αντίπαλος και ατομικά οι παικτες έχουν μεγάλη ποιότητα. Που θα πρεσάρουμε και τι θα κάνουμε σε θέμα τακτικής θα το δούμε αύριο».

Για την Μπορντό: «Η Μπορντό είναι πολύ καλή ομάδα. Έχει ίδιο προπονητή και σίγουρα υπάρχουν λεπτομέρειες και στο επιθετικό και στο αμυντικό κομμάτι που μπορούν να κρίνουν το παιχνίδι. Είναι δουλεμένη και επικίνδυνη ομάδα».

Για την απουσία του Ντιαρά: «Και εμείς έχουμε απουσίες αλλά πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα και θεωρώ ότι κάθε ομάδα έχει απουσίες. Δεν είναι ένας παίκτης, όμως. Είμαστε μεγάλες ομάδες που έχουν μεγάλο αριθμό παικτών που μπορούν να βοηθήσουν.

Για το αν τον προβληματίζει το γεγονός ότι το Σάββατο είχε παιχνίδι: «Θα ήταν εύκολο να έρθω εδώ και να πω. Παίξαμε Σάββατο. Αυτά είναι δικαιολογίες. Δεν μου αρέσουν. Θα κάνουμε ότι γίνετε καλύτερο. Τα βλέπω θετικά και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να κάνουμε το καλύτερο.

Για το αν υπάρχουν κοινά με το παιχνίδι με την Αλκμαάρ: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Πρέπει να έχεις και πάθος και θέληση. Υπάρχουν διαφορές αλλά σε αυτή την διοργάνωση όλοι θέλουν να δείξουν μια καλή εικόνα. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Υπάρχουν διαφορές από τότε. Διαφορετικές καταστάσεις. Εμείς είμαστε έτοιμοι.

Για την φυσική κατάσταση: «Υπάρχουν δυσκολίες. Θα διαλέξουμε έναν τρόπο παιχνιδιού που θα μας οδηγήσει σε ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν μου αρέσει να μιλάμε για φυσική κατάσταση. Εμείς είμαστε έτοιμοι. Θα επιλέξουμε μια καλή τακτική για να βελτιώσουμε κάποιες αδυναμίες μας. Όπως κάνει κάθε ομάδα».

Τοροσίδης: «Να συνεχίσουμε το όνειρο»

«Σίγουρα είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση που υπάρχει. Έχουμε πετύχει τον πρώτο στόχο που ήταν να περάσουμε από τους ομίλους. Δεν θέλουμε να σταματήσει εδώ το όνειρο. Θα είναι σημαντικό και για εμάς και για την Ελλάδα. Θα είναι μεγάλη χαρά», δήλωσε από την πλευρά του ο Βασίλης Τοροσίδης και πρόσθεσε:

Β. Τοροσίδης: Πρώτος στόχος το πρωτάθλημα αλλά θέλουμε και την πρόκριση

Β. Τοροσίδης: Πρώτος στόχος το πρωτάθλημα αλλά θέλουμε και την πρόκριση

«Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να είναι στην καλύτερη κατάσταση. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε ανακάμψει και ψυχολογικά και αγωνιστικά. Κάνουμε μια πολύ δύσκολη προσπάθεια. Κάποια πράγματα δεν τα ξέρει ο κόσμος. Εμείς δουλεύουμε για το καλύτερο και νομίζω ότι η ψυχολογία και οι δυνάμεις είναι αυτές που πρέπει για να ανταποκριθούμε στα δύο αυτά ματς.

Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι γιατί είναι εντός έδρας. Η Μπορντό είναι πολύ καλή ομάδα και αυτό που ξεχωρίζει είναι ότι είναι πολύ καλό σύνολο. Το δείχνει. Αν έχουμε πάθος, είμαστε αυτοί που πρέπει και τρέξουμε σε όλο το παιχνίδι θα πάρουμε κάτι θετικό».

Για την Μπορντό: «Η Μπόρντο έχει και πολλούς και καλούς παίκτες. Ο Γιουρκίφ, ο Τσαμάκ είναι τα ονόματα που μου έρχονται στο μυαλό. Πάνω από είναι σύνολο και για αυτό ξεχωρίζει».

Για την κατάσταση του Ολυμπιακού: «Για την δύναμη μας δεν μπορούμε κάνουμε κάτι. Τις τελευταίες εβδομάδες δουλεύουμε σκληρά. Πρώτος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, Σίγουρα υπάρχει ένα άγχος αλλά δεν σημαίνει αυτό ότι δεν μας ενδιαφέρει η Ευρώπη».

Για την σημασία του ματς και τον κόσμο: «Το ματς έχει μεγάλη σημασία. Πάμε να διεκδικήσουμε κάτι που δεν έχουμε ξανακάνει. Για την Ελλάδα είναι σημαντικό γιατί πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς για τα επόμενα χρόνια.

Ο κόσμος θέλουμε να είναι δίπλα μας σε όλο το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο ματς. Θα είναι δίπλα μας. Ο Ολυμπιακός έχει ένα κλικ παραπάνω για να ανταπεξέλθει σε κάθε αγώνα».

πηγή www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις