Εντείνεται η αντιπαράθεση τρεις ημέρες πριν το β' γύρο των εκλογών

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2002 13:22
A- A A+

Ανεβαίνουν οι τόνοι τρεις ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες του δεύτερου γύρου. Η Φώφη Γεννηματά άφησε αιχμές εναντίον της Νέας Δημοκρατίας και του Γιάννη Τζαννετάκου για την εκστρατεία του συνδυασμού του, με παράδειγμα το διαφημιστικό σποτ με το Jeep και το Seicento.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash η υποψήφια υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιώς του ΠΑΣΟΚ, τόνισε ότι υποτιμούν την υποψηφιότητά της επειδή είναι γυναίκα.

Είναι χαρακτηριστικό όπως σημείωσε ότι τη σταματούν στο δρόμο και ψηφοφόροι από άλλα κόμματα και της λένε ότι θα την υποστηρίξουν και όπως επεσήμανε αυτό είναι το μήνυμα των δημοτικών και των νομαρχιακών εκλογών και όχι η εμμονή τουο κ. Τζαννετάκου να σταλεί απλώς ένα μήνυμα προς την κυβέρνηση.

Σε ερώτηση για το ποσοστό του Γιώργου Καρατζαφέρη η κ. Γεννηματά τόνισε πως είναι ψήφοι διαμαρτυρίας σε ένα μέρος τους από οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας για την επιλογή Τζαννετάκου και σε ένα άλλο από ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην καθημερινή τους διαβίωση. Η πρώτη κατηγορία πρέπει να απασχολήσει τη Ρηγίλλης, η δεύτερη όλον τον πολιτικό κόσμο και εμάς στην υπερνομαρχία για να λύσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, συμπλήρωσε η κ. Γεννηματά.

Ο Γιάννης Τζαννετάκος εξέφρασε μέσω του σταθμού την ικανοποίησή του για τη στήριξη που του παρέχει ο Κώστας Καραμανλής και απέδωσε το ποσοστό του Γιώργου Καρατζαφέρη στις απόψεις που έχει εκφράσει για το θέμα των ταυτοτήτων.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης θα ξεκαθαρίσει τη στάση του για την Κυριακή στην αποψινή ομιλία του στο Βελλίδειο Κέντρο στη Θεσσαλονίκη.

Ανεβαίνει το θερμόμετρο και στον δήμο της Αθήνας μετά την οξύτατη επίθεση του Χρήστου Παπουτσή εναντίον της Ντόρας Μπακογιάννη για την προεκλογική τακτική της τις τελευταίες ημέρες. Η υποψήφια δήμαρχος Αθηναίων εξήγησε μιλώντας στον σταθμό πως αρνήθηκε τον περαιτέρω δημόσιο διάλογο με τον κ. Παπουτσή μετά από τέσσερις τηλεοπτικές αναμετρήσεις για να μην υπονομευθεί το κλίμα, το οποίο το προηγούμενο διάστημα διατηρήθηκε κόσμιο.

«Δεν υπάρχει κάλπη χωρίς μήνυμα» είπε η κ. Μπακογιάννη και παρατήρσε ότι οι πολίτες έχουν την επιλογή προσώπων ως κύριο κριτήριο στην ψήφο τους.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή