Με προβλήματα προπονήθηκε η Ρόμα

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010 13:45
A- A A+

Η σημερινή προπόνηση της Ρόμα έγινε χωρίς την παρουσία των Πιζάρο, Τότι, Τόνι και Ζούλιο Σέρτζιο, ενώ ο Μενέζ χτύπησε στον αριστερό του αστράγαλο.

Οι Ρωμαίοι αφού ξεκίνησαν ζέσταμα με μπάλα στη συνέχεια χωρίστηκαν σε γκρουπ και έκαναν ασκήσεις στην κίνηση χωρίς την μπάλα. Τους «κόκκινους» αποτελούσαν οι Ταντέι, Στοϊαν, Ρίισε, Βούσινιτς, Μότα, Ζουάν, Ντε Ρόσι, Αντρεόλι και Περότα. Οι «πράσινοι» ήταν οι Κασέτι, Μεξές, Μπουρντίσο, Τονέτο, Μενέζ, Φατί, Μπαπτίστα, Μπρίγκι και Σέρτζι. Οι Κασέτι, Ζουάν, Τονέτο, Βούσινιτς και Μπαπτίστα γυμνάστηκαν στη συνέχεια μεμονωμένα όταν το υπόλοιπο γκρουπ επιδόθηκε σε σουτ προς την εστία.

Στο ιατρικό επιτελείο της Ρόμα υπήρχε αισιοδοξία ότι ο Νταβίντ Πιζάρο θα δώσει το παρών στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο «Ολίμπικο» παρά το πρόβλημα που είχε στον δεξί μηρό αλλά και η σημερινή του απουσία από την προπόνηση κάνει τα πράγματα εξαιρετικά δύσκολα.

Από την άλλη, ο Ζερεμί Μενέζ ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό αστράγαλο μετά από ένα χτύπημα που δέχτηκε. Ο Γάλλος για μερικά λεπτά έμεινε εκτός προπόνησης αλλά στη συνέχεια ολοκλήρωσε το πρόγραμμα.

Οπως όλα δείχνουν, παρά την ανησυχία που υπήρχε ο Γάλλος θα βρίσκεται στην διάθεση του Κλαούντιο Ρανιέρι για το παιχνίδι της Πέμπτης. Ο Σιμόνε Περότα είχε και αυτός μερικές ενοχλήσεις αλλά και αυτός πήρε μέρος κανονικά μέχρι το τέλος του προγράμματος.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις