Nτουντού: Θα κάνουμε το καθήκον μας

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010 17:54
UPD:17:56
A- A A+

Για τα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν στην κορυφή του πρωταθλήματος αλλά και για τη μεγάλη αποψινή μάχη του Ολυμπιακού με τη Μπορντό γράφει στο blog του στο gazzetta.gr ο Ντουντού Σεαρένσε…

«Είμαστε ευτυχισμένοι με τη νέα κατάσταση στο πρωτάθλημα, όμως ακόμα δεν τελείωσε τίποτα. Κόντρα στον Εργοτέλη είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο μας έλλειψε η προσοχή και δεχθήκαμε ένα απρόσμενο γκολ. Είμαστε 2 βαθμούς από την κορυφή χάρη και στην βοήθεια του αντιπάλου μας.

Ο Ντουντού Σεαρένσε.

»Η ήττα τους, έδωσε ένα σπέσιαλ… άρωμα στο πρωτάθλημα και το έκανε ακόμα πιο συναρπαστικό. Ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα το συντομότερο δυνατό. Ακόμα νιώθω λίγες ενοχλήσεις, όμως ήδη δουλεύω στη φυσική μου κατάσταση. Ελπίζω να γυρίσω σύντομα.

»Σήμερα, είναι μια ξεχωριστή μέρα. Θα βρεθώ στο Καραϊσκάκη για να υποστηρίξω και να δώσω δύναμη στους συμπαίκτες μου. Θα αντιμετωπίσουμε την κατά γενική ομολογία κορυφαία ομάδα της πρώτης φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ, τη Μπορντό η οποία ήρθε με σκοπό να ψάξει τη νίκη, όμως η ομάδα μου θα κάνει αυτό που πρέπει, το καθήκον μας δηλαδή στο σπίτι μας, και τίποτα περισσότερο.

Εύχομαι σε όλους καλή τύχη σήμερα.

Ευχαριστώ».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις