Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2010 06:00
A- A A+

Τοπικές βροχές με καταιγίδες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, κατά τόπους ισχυρές, με βαθμιαία επικράτηση βορειοδυτικών ανέμων 5 με 7 Μποφόρ, προβλέπει για σήμερα Πέμπτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις με βροχές κυρίως στη Θράκη. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Σταδιακή βελτίωση του καιρού τη νύχτα από τα δυτικά. Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανότητα για πρόσκαιρη καταιγίδα. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο 6 με 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις που στην Ανατολική Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά και την Εύβοια θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν καταιγίδες. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 5 και αργότερα έως 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διάρκειας. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στη Θεσσαλία, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τις πρωϊνές ώρες, με σταδιακή βελτίωση προβλέπει για αύριο Παρασκευή η ΕΜΥ. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις οι οποίες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια το βράδυ θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και τη νύχτα καταιγίδες στα βορειοδυτικά.

Ανεμοι: Στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ που αργότερα θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και στα ανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 Μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή