ΛΑ.Ο.Σ: Σε άξονα ευθύνης οι σκέψεις του υπ. Εργασίας

Συνάντηση Γ. Καρατζαφέρη με τον Ανδρέα Λοβέρδο
Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2010 13:02
UPD:13:18
A- A A+

Οι σκέψεις του υπουργού για το ασφαλιστικό κινούνται σε άξονα ευθύνης, εκτίμησε ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργος Καρατζαφέρης σε δηλώσεις μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδο.

Ο κ. Λοβέρδος σημείωσε ότι ο κ. Καρατζαφέρης είναι ο πρώτος πολιτικός αρχηγός που τον βλέπει για θέματα της αρμοδιότητάς του. Όπως είπε ο υπουργός, τον ενημέρωσε για όλα τα θέματα ασφάλειας και πρόνοιας και τις εξελίξεις των θεμάτων αυτών, αναγνωρίζοντας ότι σε αυτή την κρίσιμη περίοδο ο ΛΑΟΣ συμμετέχει στην προσπάθεια για την ανασυγκρότηση του ασφαλιστικού συστήματος.

Από την πλευρά του, ο κ.Καρατζαφέρης δήλωσε: «Ο κ. υπουργός είχε την ευγενή καλοσύνη να μας ενημερώσει σε βάθος πως κινείται πάνω στο πιο δύσκολο θέμα που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα, το ασφαλιστικό. Οι σκέψεις του κινούνται σ’ ένα σοβαρό άξονα, άξονα ευθύνης θα μπορούσα να πω. Πολλά πράγματα απ’ αυτά που επεξεργάζεται ο κ. υπουργός αποτελούν και τον κορμό του προγράμματος του ΛΑ.Ο.Σ. Ως εκ’ τούτου εμείς στηρίζουμε βεβαίως το πρόγραμμα μας, όπως και κάθε υπεύθυνη σκέψη η οποία θα μπορούσε να βγάλει τη χώρα από ένα αδιέξοδο στο οποίο έχουμε περιπέσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή