Ομπράντοβιτς: Στην κρίσιμη στιγμή δεν είχαμε συγκέντρωση

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2010 00:49
A- A A+

Ο Παναθηναϊκός προδόθηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τη Μπαρτσελόνα από τον ίδιο τον εαυτό του, κάτι που επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει πώς χάθηκε η νίκη.

«Μετά τον τελικό κυπέλλου προσπαθήσαμε για πρώτη φορά να προετοιμάσουμε την ομάδα γι' αυτό το παιχνίδι. Μόνο ένα ήταν αναγκαίο, να δείξουμε στην ομάδα πού βρισκόταν το πρόβλημα. Είδαμε το ματς του πρώτου γύρου στη Βαρκελώνη. Είδαμε τα πρώτα 10 λεπτά. Και μετά ρώτησα τους παίκτες μου "πιστεύετε πως η Μπαρτσελόνα έπαιξε κάτι το ιδιαίτερο ή εμείς δεν παίξαμε καλά;". Κι αυτοί είπαν "εμείς δεν παίξαμε καλά". ¶ρα ήταν στο χέρι μας» είπε αρχικά ο Σέρβος προπονητής των «πράσινων» και συνέχισε:

«Αρχίσαμε εξαιρετικά. Παίζαμε άμυνα, επίθεση. Δεν καταλαβαίνω, όμως, ενώ παίζαμε καλά, σταματήσαμε... Είναι δύσκολο να βλέπεις μια ομάδα να έχει να "δώσει" φάουλ και να αφήνει τον αντίπαλο να βάλει καλάθια. Και δεν ήταν η πρώτη φορά. Αυτό είναι θέμα συγκέντρωσης. Διαθέτουμε τόση εμπειρία και στα τελευταία λεπτά χάσαμε προβάδισμα 11 πόντων... Δεν παίξαμε άσχημα στο ματς. Στην κρίσιμη στιγμή δεν είχαμε συγκέντρωση. Οι παίκτες μου ζητούσαν αλλαγή, που σημαίνει πως υπήρχε μεγάλη ένταση. Αν δει κανείς περίοδο με περίοδο το παιχνίδι και δει στην τέταρτη πώς χάσαμε... Λυπάμαι για τους παίκτες μου. Έχουμε την ποιότητα. Πώς είναι δυνατόν να χάσουμε έτσι... Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας. Πραγματικά δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα, όπως έκαναν πολλές φορές φέτος.

«"Κοιτάμε" Ολυμπιακό»

Όσο για τη συνέχεια, κατέληξε: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ηρεμήσουμε και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα (σ.σ. με Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ)».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις