Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2010 05:00
UPD:05:36
A- A A+

Τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια το απόγευμα προβλέπει για σήμερα Παρασκευή η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Ανεμοι: Ασθενείς και αργότερα νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -1 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

*Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Λίγες ν εφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά. Ανεμοι: Ασθενείς και βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μηδέν έως 12 βαθμούς.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν και το βράδυ θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 2 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών τις πρώτες πρωϊνές ώρες στις ανατολικές περιοχές. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

* Nησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες νωρίς το πρωΐ με τοπικές βροχές. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 Μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αρχικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις αργότερα. Πιθανότητα ασθενών βροχών αργά τη νύχτα. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τη νύχτα θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 3 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα βόρεια, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, καταιγίδες και λίγες πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά, προβλέπει για αύριο Σάββατο η ΕΜΥ. Στην υπόλοιπη χώρα παροδικές νεφώσεις με λίγες πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα δυτικά.

Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ που σταδιακά από τα δυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 6 με 7 και τοπικά 8 Μποφόρ. Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή