ΝΔ: Κάλεσμα στον Πρωθυπουργό να αναθεωρήσει για τις Εξεταστικές

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2010 14:21
UPD:15:32
A- A A+

Η πρόταση της ΝΔ για διερεύνηση από την Εξεταστική των δημοσιονομικών στοιχείων από το 1981 έως σήμερα, κατατέθηκε «για να μάθει ο λαός όλη την αλήθεια», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος, καλώντας πάντως τον πρωθυπουργό να «αντιληφθεί ότι ο δρόμος των Εξεταστικών, που έχει επιλέξει, είναι δρόμος οξύτητας, έντασης και διχασμού» […] και «να αναθεωρήσει».

«Ο δρόμος των Εξεταστικών είναι δρόμος ολισθηρός, ο οποίος οδηγεί συνολικά την Ελληνική κοινωνία και τον πολιτικό κόσμο σε αδιέξοδα», παρατήρησε ο κ. Παναγιωτόπουλος.

«Ο δρόμος των Εξεταστικών είναι δρόμος ολισθηρός, ο οποίος οδηγεί συνολικά την Ελληνική κοινωνία και τον πολιτικό κόσμο σε αδιέξοδα», παρατήρησε και συμπλήρωσε: «Γι’ αυτό, ζητούμε από τον Πρωθυπουργό να ξανασκεφτεί και να αναθεωρήσει».

Τόνισε, ωστόσο πως «σε κάθε περίπτωση, η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη να διερευνηθεί η αλήθεια προς κάθε κατεύθυνση και να επιμεριστούν ευθύνες εκεί που αναλογούν, η Νέα Δημοκρατία, λοιπόν, συνολικά δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από την έρευνα και την αποκάλυψη της αλήθειας. Αυτό ζητούμε να γίνει προς κάθε κατεύθυνση.».

Π. Παναγιωτόπουλος: Ο δρόμος των Εξεταστικών είναι δρόμος οξύτητας, έντασης και διχασμού

Π. Παναγιωτόπουλος: Ο δρόμος των Εξεταστικών είναι δρόμος οξύτητας, έντασης και διχασμού

Σχετικά με τη σημερινή επίθεση που δέχθηκε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή από τον Πρωθυπουργό, ο κ. Παναγιωτόπουλος σημείωσε: «Ως ΝΔ εκφράζουμε τη λύπη μας γιατί ο Πρωθυπουργός της χώρας, σε μία τόσο κρίσιμη στιγμή, εξακολουθεί να εκτρέπεται σε ακρότητες και σε επιθέσεις σε βάρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

«Και όλα αυτά την ίδια στιγμή που ο Αντώνης Σαμαράς επιδεικνύει μια τελείως διαφορετική στάση. Ταξιδεύει στο εξωτερικό, προωθεί τις θέσεις της Ελλάδος συνολικότερα, βάζει πλάτη στον τόπο», πρόσθεσε.

Π. Παναγιωτόπουλος: Ο Πρωθυπουργός της χώρας εκτρέπεται σε ακρότητες και σε επιθέσεις σε βάρος της Ν.Δ.

Π. Παναγιωτόπουλος: Ο Πρωθυπουργός της χώρας εκτρέπεται σε ακρότητες και σε επιθέσεις σε βάρος της Ν.Δ.

Τόνισε επιπλέον ότι ο πρόεδρος της ΝΔ «εξαντλεί κάθε δυνατότητα που έχει ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να μπορέσει να βάλει πλάτη στην Ελλάδα για να περάσουμε, όλοι μαζί, αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή».

«Ο Ελληνικός λαός μπορεί να κρίνει την πολιτική στάση και υπευθυνότητα του ενός και του άλλου και να βγάλει τα απαραίτητα συμπεράσματα», κατέληξε.

Αναφερόμενος, τέλος, στις πολεμικές αποζημιώσεις από τη Γερμανία, ο εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε ότι «θεωρούμε απαραίτητο η Ελληνική κυβέρνηση να κινηθεί στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικαίου και της διεθνούς έννομης τάξης, ώστε η Ελλάδα να πάρει αυτά που της αναλογούν».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή