Μπάσκετ: Παρών στην προπόνηση του ΠΑΟ ο Π. Γιαννακόπουλος

Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2010 00:42
A- A A+

Μετά την ήττα αποκλεισμού από τη Μπαρτσελόνα για το ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για την μάχη κορυφής με τον Ολυμπιακό το βράδυ της Κυριακής (10μ.μ., ΣΚΑΪ). Στο ΟΑΚΑ ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

Μετά και την απώλεια του κυπέλλου το περασμένο Σάββατο, οι «πράσινοι» δεν έχουν άλλον στόχο να κυνηγήσουν, πέραν του πρωταθλήματος. Την Κυριακή στο ΟΑΚΑ θα κριθεί κατά 99,9% ποιος εκ των δύο «αιωνίων» θα τερματίσει στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου, η οποία δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs, με τους παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να θέλουν τη νίκη κόντρα στους «ερυθρόλευκους» και για ψυχολογικούς λόγους.

Στη σημερινή προπόνηση της ομάδος, από την οποία απουσίασε για προληπτικούς λόγους ο Νίκολα Πέκοβιτς, έδωσε το «παρών» κι ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Παύλος Γιαννακόπουλος, δίχως, ωστόσο, να μιλήσει σε κάποιον από την ομάδα. Και μόνο η παρουσία του, πάντως, έπειτα από την απώλεια δύο στόχων «μιλάει» από μόνη της...

Τα εισιτήρια με Ολυμπιακό

Στο μεταξύ, όπως ανακοίνωσε η «πράσινη» ΚΑΕ εν όψει του ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Α1 «τα εισιτήρια για την αναμέτρηση διατίθενται στη θύρα 10 στο γήπεδο "Απόστολος Νικολαΐδης" αύριο (Σάββατο 27/2) από τις 10π.μ. ως τις 5μ.μ. και την Κυριακή (28/2) από τις 10π.μ. ως τις 6μ.μ. Την ημέρα του αγώνα και από τις 6.30μ.μ. εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ. Εισιτήρια διατίθενται και από το PAO Shop (Εμπορικό Κέντρο "Καμάρες", Χαρ. Τρικούπη 127, Ν. Ερυθραία/ώρες λειτουργίας καταστημάτων)».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις