Με ευρωπαϊκή αύρα κόντρα στον Πανιώνιο

Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2010 11:07
A- A A+

Ο Παναθηναϊκός φιλοδοξεί σήμερα (19:00, NS1) να επιστρέψει στις επιτυχίες στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και στην κορυφή με νίκη κόντρα στον Πανιώνιο. Οι πράσινοι προέρχονται από το διπλό της Ρώμης και επιστρέφουν στην ενδεκάδα Ζιλμπέρτο Σίλβα και Λέτο.

Ο Νίκος Νιόπλιας δεν έχει δείξει ποιους παίκτες θα χρησιμοποιήσει από την αρχή κάτι που θα ανακοινώσει λίγο πριν από τη σέντρα. Πάντως, ο 45χρονος τεχνικός του τριφυλλιού θα ξεκινήσει με τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Σαριέγκι – Καντέ. Δεξί μπακ θα είναι ο Βύντρα και αριστερό ο Δάρλας, λόγω της απουσίας του Σπυρόπουλου. Στα χαφ παραμένει ερωτηματικό η παρουσία ή απουσία του Καραγκούνη με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να προπονείται κανονικά χθες. Αν παίξει ο «Κάρα», θα έχει δίπλα του τον Ζιλμπέρτο Σίλβα με τον Νίνη να έχει έναν πιο ελεύθερο ρόλο. Αν ο Καραγκούνης δεν δώσει το παρών, τότε την θέση του θα πάρει ο Κατσουράνης. Όσον αφορά στην επίθεση, δεξιά θα κινείται ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Λέτο και στην κορυφή θα βρίσκεται ο Σισέ.

Στην αποστολή βρίσκονται ακόμα οι Γκαλίνοβιτς, Μπιάρσμιρ, Μαρίνος, Σιμάο, Κλέιτον, Χριστοδουλόπουλος, Ρουκάβινα, Πετρόπουλος.

Μπιάρσμιρ: «Επιθετικοί από την αρχή»

Ο Ματίας Μπιάρσμιρ μίλησε στην ιστοσελίδα της πατρίδας του «fotbollskanalen.se» για τον Παναθηναϊκό. Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός ανέφερε πως περνάει στην Ελλάδα αλλά και είπε για το ματς με τον Πανιώνιο: «Πρέπει να είμαστε πολύ επιθετικοί ώστε να αποκτήσουμε τον έλεγχο και να καταλάβουν ότι αντιμετωπίζουν το πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Οσον αφορά εμένα, πρωταρχικά θα ήθελα να καθιερωθώ. Το πρώτο καιρό είχα συμμετοχές, ωστόσο στον Φλεβάρη δεν αγωνίστηκα τόσο πολύ. Φυσικά σταθερός στόχος μου παραμένει η εθνική ομάδα».

Για το ποιοι παίκτες τον έχουν εντυπωσιάσει:

Αναμφίβολα είναι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Θα πω και τον Σωτήρη Νίνη, ο οποίος ολοένα και μεγαλώνει.

Με τον ποιον κάνει περισσότερη παρέα:

Περισσότερο με αυτούς από το εξωτερικό. Ο Σιμάο είναι αυτός με τον οποίο βρίσκομαι πιο κοντά.

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού:

Μπορείς να πεις ότι είναι πολύ, πολύ φανατικοί και φανταστικοί. Η βοήθεια που λαμβάνουμε είναι απίστευτη.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις