ΣΥΝ: Ισοπέδωση εργασιακών - κοινωνικών δικαιωμάτων με τα νέα μέτρα

Τρίτη, 02 Μαρτίου 2010 19:41
A- A A+

Στον Πρωθυπουργό επέστρεψε τις αιτιάσεις περί φυγομαχίας ο Συνασπισμός, εξαπολύοντας επίθεση στο ΠΑΣΟΚ για τους χειρισμούς στην οικονομία, με αφορμή και τη λήψη νέων μέτρων.

«Ο Πρωθυπουργός εξήγγειλε το περίγραμμα μέτρων που θα ισοπεδώσουν τα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα, που βυθίζουν τη χώρα σε ακόμα μεγαλύτερη κρίση, που την παραδίδουν στους κερδοσκόπους και τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα» αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος.

Επιπλέον, ο ΣΥΝ κατηγόρησε τον κ. Γιώργο Παπανδρέου για φυγομαχία σημείωνοντας: «Φυγομαχεί όποιος δε θέτει ζητήματα αλλαγών σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Παραδίδεται όποιος δεν αμφισβητεί την πρωτοκαθεδρία των αγορών. Φυγομαχεί όποιος θέλει παράλληλους μονολόγους εν κενώ, χωρίς καθαρές κουβέντες».

Μεταξύ άλλων του καταλογίζει ανακολουθία σε σχέση με τις προεκλογικές δεσμεύσεις που είχε αναλάβει, καθώς και τρομοκράτηση του λαού «ακόμα και για την απώλεια του 4ου, τον 5ου ή τον 6ου μισθού».

«Ο Πρωθυπουργός συνεχίζει να κοιτάει την ατζέντα των συμφερόντων του κεφαλαίου. Η Αριστερά θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των εργαζομένων» καταλήγει η ανακοίνωση.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή