Πέφτει η αυλαία για τις εκλογές της Τ.Α. σε φορτισμένο πολιτικά κλίμα

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2002 13:17
A- A A+

Σε πολιτικά φορτισμένο κλίμα πέφτει η αυλαία για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Προβληματισμός επικρατεί στη Νέα Δημοκρατία για την επόμενη ημέρα των εκλογών, αλλά και για το «φαινόμενο» Καρατζαφέρη.

«Είναι ένα θέμα που θα το βρουν μπροστά τους όλα τα πολιτικά κόμματα», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρος Ρουσόπουλος και εκτίμησε ότι το κόμμα του δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Συνολικά όμως η πολιτική ζωή πρέπει να ασχοληθεί με αυτό το θέμα.

Ο κ. Ρουσόπουλος δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την τροπή που πήρε η επιλογή Τζαννετάκου, λέγοντας ότι εάν στο μέλλον η Νέα Δημοκρατία επιχειρήσει να κάνει ένα νέο άνοιγμα προς τα αριστερά τότε τα χτυπήματα μπορεί να είναι και μεγαλύτερα.

Το πρωϊ συνεδρίασε το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης και εκτίμησε την κατάσταση που διαμορφώνεται στην τελική ευθεία για τις κάλπες. Το συμπέρασμα, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ότι δεν εστάλη το μήνυμα που επεδίωκε η Νέα Δημοκρατία.

Στη 1:30 μ.μ. ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Κώστας Λαλιώτης, θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Η θέση του Ανδρέα Ανδριανόπουλου

Ανεξήγητο έλλειμμα στρατηγικής στη Νέα Δημοκρατία επεσήμανε στον Flash ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος και χαρακτήρισε «αχταρμά» τη λογική με την οποία κινήθηκε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Ανδριανόπουλος μιλώντας για το «φαινόμενο» Καρατζαφέρη, το χαρακτήρισε «ακραίο μόρφωμα» αλλά όχι «ακροδεξιό». Πρόσθεσε δε ότι θα πλήξει περισσότερο την αριστερά.

Σοβαρά ελλείμματα στρατηγικής διαπίστωσε μέσω του σταθμού και ο εκδότης-διευθυντής της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», Γιώργος Κύρτσος.

Αυτήν την ώρα στη Ρηγίλλης, ο Κώστας Καραμανλής δέχεται τους εκλεγμένους νομάρχες, ενώ το πρωϊ συναντήθηκε με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο.

* Για τη διευκόλυνση των ετεροδημοτών οι οποίοι θα ταξιδέψουν με καλό καιρό, η Τροχαία λαμβάνει μέτρα διευκόλυνσης στις εθνικές οδούς.

Οι πολίτες που δεν είναι γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους θα ψηφίσουν με την ίδια βεβαίωση που είχαν πάρει στον πρώτο γύρο των εκλογών από τον δήμο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή